Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul ei soţ! Dezvăluiri rare ale vedetei: „M-a iubit dumnezeieşte!”

Reclamă

Publicat: 28 decembrie 2023, 18:23

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul ei soţ! Dezvăluiri rare ale vedetei: „M-a iubit dumnezeieşte!”

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul ei soţ

Anamaria Prodan şi Tiberiu Dumitrescu/ Colaj Instagram, Viva

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul ei soţ. Impresara a oferit detalii rare despre relaţia pe care o avea cu Tiberiu Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi Tiberiu Dumitrescu au fost căsătoriţi timp de nouă ani, între 1998 şi 2007. Cei doi au împreună două fete, pe Rebecca şi Sarah.

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Prodan a divorţat de primul ei soţ

Anamaria Prodan a dezvăluit cum s-a produs ruptura dintre ea şi Tiberiu Dumitrescu. Vedeta de 51 de ani a declarat că îşi dorea o altă viaţă, în lumina relfectoarelor, atunci când era căsătorită cu tatăl fiicelor ei. Acesta însă, nu a fost de acord, în ciuda faptului că o iubea „dumnezeieşte” pe impresară.

Anamaria Prodan a mai declarat că îşi dorea să revină în ţară, dat fiind faptul că locuia în America, pe vremea când era căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. Impresara a dezvăluit, totodată, că a locuit nu mai puţin de doi ani în aceeaşi casă cu fostul ei soţ, deşi erau divorţaţi.

Vedeta de 51 de ani a vorbit la superlativ şi despre relaţia pe care fostul ei soţ a păstrat-o cu fiicele lui, Rebecca şi Sarah.

Reclamă

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, un om minunat. În viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt, dar eu, fiind un om foarte direct și care nu a fost niciodată egoist, când mi-am dat seama că-mi doresc cu totul și cu totul altceva… Nu se punea problema de bărbați, ci de viață, de ce-mi doream să fac în carieră.Voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam multe lucruri cu care nu putea fi de acord vreodată, pentru că întotdeauna și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii fără publicitate, fără reclamă, ca o familie normală.

Rar am văzut un asemenea tată, care să trăiască pentru copilul lui. Am stat doi ani de zile în aceeași casă, divorțați fiind. Tibi m-a iubit dumnezeiește, el e omul care mi-a dăruit ceva minunat, două fete de vis, a avut grijă de mine. De ce să fac asta? Pentru că el nu era fericit cu mine, nu puteam să-i ofer ce avea nevoie”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan, detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii

Anamaria Prodan a oferit detalii uluitoare despre averea pe care le-o lasă celor trei copii. Impresara de 51 de ani a dezvăluit cât de mult munceşte, pentru a-şi întreţine toate afacerile. Aceasta a mai mărturisit că tot ceea ce are în prezent le va rămâne copiilor ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Casa mea, din Vegas. Nu o s-o vând, este a copiilor mei. Muncesc, dar nu vând nimic din ce este al copiilor. Nici mama mea nu a vândut niciodată nimic, ne-a lăsat nouă. Pot, am două mâini, două picioare, pot munci și ce am făcut trebuie să las copiilor mei. Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat.

Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a declarat Anamaria Prodan, conform antenastars.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și