Închide meniul
Foto

Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”

Publicat: 28 aprilie 2024, 14:31

Reclamă
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”

Care este singurul "moment de desfătare" al soţiei lui Dan Şucu. Anunţul făcut de Diana Şucu

Dan Şucu şi Diana Şucu / Colaj Instagram

Au apărut detalii despre singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Anunţul a fost făcut chiar de Diana Şucu, cea alături de care patronul Rapidului şi-a refăcut viaţa în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu este cu 13 ani mai tânără decât milionarul român cu care are doi băieţi. Ea a renunţat la cariera din jurnalism, s-a apucat de antreprenoriat şi are succes în afaceri.

Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu

Chiar dacă are un program extrem de încărcat, cea de-a doua soţie a lui Dan Şucu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a anunţat care este singurul moment din zi în care are timp doar pentru ea. „E momentul meu de linişte, de desfătare„, a precizat Diana.

Timpul meu este dedicat în totalitate familiei mele! Mă trezesc la 6.30 și ziua se termină undeva în jurul orei 23, întotdeauna după ce mă asigur că băieții mei sunt în pat. Asta e rutina. Iubesc cafeaua de dimineață, așa că ziua îmi începe întotdeauna cu o cafea amară, cremoasă și extrem de parfumată. Este momentul meu de liniște, de desfătare.

Apoi, suntem pe repede înainte… Mic dejun pentru copii, mă asigur că băieții ies la timp din casă, astfel încât să nu întârzie la școală și, practic, din acel moment intru în vârtejul programului cotidian.

Reclamă

Dacă diminețile sunt ale copiilor, prânzul este al lui Dan, mâncăm împreună acasă, apoi fiecare își continuă programul din ziua respectivă. Dar întotdeauna îmi place să fiu acasă când se reîntorc copiii de la școală. Cam așa decurge o zi din viața mea„, a declarat Diana Şucu pentru viva.ro.

Diana şi Dan Şucu s-au cunoscut în urmă cu aproape două decenii. Şoţia acţionarului majoritar de la Rapid a spus că a fost cerut-o de soţie după doar o lună de relaţie.

Diana Şucu a fost prezentă, în tribună, la majoritatea meciurilor Rapidului. Ea a făcut o glumă virală despre banii soţului ei.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să mă familiarizez cu fenomenul acesta (n.r. fotbalul). Până de curând, nu am fost pe stadion. Nu este suficient că bagă capul familiei? Am afaceri şi eu. Banii mei sunt banii mei. Banii domnului Şucu sunt banii noştri„, a spus Diana Şucu.

Diana Şucu: „În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos”

Dan Şucu i-a plătit o sumă uriaşă fostei soţii, în momentul partajului. Iniţial s-a vorbit despre o sumă de 40 de milioane de euro plătită, la divorţ, de Dan Şucu. Camelia Şucu ar fi primit acei bani pentru a renunţa la acţiunile pe care le avea în firmele fostului soţ. Diana Şucu anunţă că suma a fost chiar şi mai mare! A fost unul dintre cele mai scumpe divorţuri din România.

În urma partajului, soțul meu a fost extrem de generos și-a plătit datoriile până la ultimul cent, cred că în jur de 50 de milioane de euro, îmi aduc aminte că s-a împărțit până și motorul bărcii! În 18 ani de când sunt cu Dan, niciodată, dar niciodată, n-am spus absolut nimic despre acest subiect. Sigur că m-a deranjat! Este o minciună! Acum doresc să fac lumină asupra acestui subiect.

Mă repet, a fost un război inventat. Asta este povestea mea și a soțului meu așa cum am trăit-o noi. Și încă ceva: soțul meu a spus că acea căsătorie a fost greșeala vieții lui. Dar așa se întâmplă atunci când nu-ți asculți părinții! Și cu asta am spus totul„, a mai spus actuala soţie a lui Dan Şucu.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
1:13
Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!”
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și