Închide meniul

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 21:08 / Actualizat: 18 aprilie 2024, 23:29

Reclamă
Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia

FA Cup / Profimedia

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, s-a renunţat deja la reluarea meciurilor începând cu optimile de finală.

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia

Noua schimbare a fost convenită cu Premier League „în lumina schimbărilor de calendar venite în contextul competiţiilor extinse ale UEFA”, notează news.ro.

Începând din sezonul viitor, noul format al Ligii Campionilor va include 64 de meciuri suplimentare, ceea ce va pune o presiune suplimentară pe calendarul competiţional deja încărcat.

Printre celelalte schimbări anunţate se numără şi faptul că nu vor mai avea loc meciuri de campionat în weekend-urile în care se organizează meciuri de Cupă, începând cu 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Reclamă

O nouă depunctare pentru Everton, în Premier League

A fost dictată o nouă depunctare pentru Everton, în Premier League! Vestea a venit ca o lovitură uriașă pentru „caramele”, care se luptă acum pentru salvarea de la retrogradare.

După ce a fost depunctată și în prima parte a sezonului, cu 6 puncte, echipa de pe „Goodison Park” a mai primit o veste proastă.

Concret, oficialii din Premier League i-au mai luat lui Everton încă 2 puncte, din cauza încălcării regulilor privind fair-play-ul financiar din campionatul englez. O altă echipă depunctată a fost Nottingham Forrest, care se află acum la 2 puncte în spatele „caramelelor”. Cele două cluburi se vor întâlni în etapa cu numărul 34 a sezonului de Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locurile retrogradabile se află Sheffiled United, cu 16 puncte, Burnley, cu 19 puncte și Luton Town, cu 25 de puncte. Totuși, lupta este stânsă, ca în fiecare sezon, având în vedere că Luton este la egalitate cu locul 17, care duce la salvare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și