Închide meniul
Foto

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă

Publicat: 3 mai 2024, 13:54

Reclamă
Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia

Adrian Vlad, la petrecerea de 1 mai / Colaj Spynews

Andrei Vlad a avut o petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia. Portarul FCSB-ului a profitat de câteva zile libere, după ce FCSB a devenit matematic campioana României, şi a sărbătorit la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Messi al portarilor” a ales să sărbătorească noaptea de 1 mai într-un club de fiţe şi pare că s-a distrat pe cinste. Vlad chiar a fost filmat în timp ce s-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă.

Andrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia

Colegii de la spynews.ro l-au filmat pe Andrei Vlad în timp ce savura băuturi alcoolice într-un cadru de lux. Fotbalistul de 25 de ani a încercat mai întâi să cucerească o blondă, dar a plecat în braţele unei alte tinere.

Portarul care a anunţat că vrea să plece în această vară de la FCSB a fost surprins în timp ce îşi săruta pasional, în parcare, noua parteneră (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru a-l transfera pe Vlad, în 2017, de la Universitatea Craiova. În acest sezon, Andrei Vlad a fost rezerva lui Ştefan Târnovanu şi nu a apărat în niciun meci din Liga 1. A avut trei apariţii în Cupa României.

Reclamă

FCSB mai are de disputat trei meciuri în play-off. Pentru roş-albaştri urmează duelul din Bănie, cu Universitatea Craiova, care va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad

Luna trecută, Octavian Popescu i-a transmis un mesaj savuros lui Andrei Vlad. Portarul de la FCSB şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar decarul roş-albaştrilor i-a urat „La mulţi ani” coechipierului său.

Octavian Popescu a postat o fotografie alături de Andrei Vlad, de ziua de naştere a acestuia. „La mulţi ani, frumosule”, i-a transmis Tavi portarului de la FCSB, pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă Octavian Popescu, şi alţi jucători de la FCSB i-au urat „La mulţi ani” lui Andrei Vlad. Risto Radunovic a postat şi el o fotografie alături de portar, cu un scurt mesaj: „La mulţi ani, fratele meu!”.

Şi pe pagina oficială a celor de la FCSB a apărut o postare dedicată lui Andrei Vlad, în ziua în care acesta a împlinit vârsta de 25 de ani. „FCSB îi urează La mulți ani și multă sănătate lui Andrei Vlad, care a împlinit luni, 15 aprilie, vârsta de 25 de ani.

Clubul nostru îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese!”, a fost mesajul pentru Andrei Vlad, de pe pagina oficială a roş-albaştrilor de Instagram.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 22:30 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 LIVE VIDEOPalermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” Vezi toate știrile
Citește și