Închide meniul

AS.ro LIVE | „Bombardierul” Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Toate detaliile despre gala iFight Heroes, care e vineri, pe AntenaPlay, de la ora 19:30 şi la Antena 1, de la ora 23:00

Antena Sport Publicat: 15 martie 2022, 0:12 / Actualizat: 15 martie 2022, 11:20

Reclamă
AS.ro LIVE | „Bombardierul Ion Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Toate detaliile despre gala iFight Heroes, care e vineri, pe AntenaPlay, de la ora 19:30 şi la Antena 1, de la ora 23:00

"Bombardierul" Pascu, alături de Florian Ceafalău

As.ro Live

E bătaie în Bucureşti cu „Bombardierul” Pascu, Gladiatorul Austriei şi durii de la sala lui McGregor! Gala iFight e vineri, pe AntenaPlay, de la ora 19:30 şi la Antena 1, de la ora 23:00. Ion Pascu vine la Oprişan să dea ultimele detalii despre gala în care se va lupta cu „Gladiatorul” Wollinger, campionul Austriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gala iFight HEROES are loc pe 18 martie la Sala Polivalentă, la Antena 1 şi pe AntenaPlay

Colegii lui McGregor luptă la București în gala iFight HEROES 3 ”Bătaie în București” ce va fi transmisă de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Colegii lui McGregor luptă la București într-o gală ce se anunță incendiară. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din București și va fi deschis publicului, biletele fiind deja puse în vânzare. (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală).

AS.ro

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Reclamă

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-1. Petrila a deschis scorul, dar a urmat dezastrul până la pauză pentru giuleşteni! 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY, 21:30. George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării. Echipele 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:59 VIDEOSuedia – SUA (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6! Spectacol total la CM de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” 19:17 Edi Iordănescu a primit o ofertă colosală, de 5.000.000 de euro, din Arabia Saudită! Răspunsul dat de selecționer înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și