Închide meniul
Video

Azerul Ismailov a venit în România la facultate, dar s-a reprofilat în cuşca de bătaie! Gala iFight HEROES e pe 18 martie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2022, 22:02 / Actualizat: 10 martie 2022, 19:52

Azerul Ismailov a venit în România la facultate, dar s-a reprofilat în cuşca de bătaie! Gala iFight HEROES e pe 18 martie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Captură iFight Heroes

  • Azerul Ismailov a venit în România la facultate, dar s-a reprofilat în cuşca de bătaie
  • Gala iFight HEROES e pe 18 martie, pe Antena 1 şi AntenaPlay

Azerul Iska Ismailov a venit în România la facultate, dar s-a reprofilat în cuşca de bătaie!

Iska Ismailov este de opt ani în România. Luptătorul din Azerbaidjan a venit să studieze la Facultatea de Petrol și Gaze din Ploiești, dar a rămas în România cu gândul să dea lovitura în cușca de bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am practicat la mine în ţară puţin MMA-ul şi luptele. Sper să fac un show frumos.”, a spus Iska Ismailov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Fără restricții, fanii pot umple din nou sălile şi la galele de MMA. Un azer care vrea să-și facă un nume în România promite un show total în super-gala „Bombardierului” Ion Pascu de la Bucureşti.

Reclamă

Ismailov, campionii de la sala lui McGregor, Gladiatorul Austriei şi „Bombardierul” Pascu vor face show pe 18 martie la Polivalenta din Bucureşti. Gala ifight Heroes e la antena 1 si pe antenaplay.

Gala iFight HEROES are loc pe 18 martie la Sala Polivalentă, la Antena 1 şi pe AntenaPlay

Colegii lui McGregor luptă la București în gala iFight HEROES 3 ”Bătaie în București” ce va fi transmisă de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Reclamă

Colegii lui McGregor luptă la București într-o gală ce se anunță incendiară. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din București și va fi deschis publicului, biletele fiind deja puse în vânzare. (CLICK AICI pentru a achiziționa bilete la gală)

Lee Hammond și Cian Cowley vor lupta în fața publicului bucureștean, într-o gală în care un alt coleg de-al loc de la SBG Dublin, Ion Pascu, va lupta în main event, cu Rene Wollinger.

De altfel, Ion Pascu și Lee Hammond au luptat și în ultima gală iFight HEROES, din luna noiembrie a anului trecut. Ambii au înregistrat victorii în prima rundă, Pascu prin finalizare la sol iar Hammond prin TKO.

Reclamă 4 / 0/3

Noua ”achiziție” a circuitului Heroes Fight League este Cian Cowley. Acesta face parte din celebra echipă a lui McGregor, din Dublin. Cei doi sunt prieteni foarte buni, fiind fotografiați împreună la mai multe evenimente.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
"John Berceni" e gata să facă show la iFight Heroes "Cuşcă cu lei" (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY)
Fight • 15 oct., 18:41
„John Berceni” e gata să facă show la iFight Heroes „Cuşca cu lei” (luni, ora 20:00, exclusiv în AntenaPLAY): „Sunt pregătit!”
iFight Heroes „Cuşca cu Lei” e LIVE în AntenaPLAY, luni, de la ora 20:00
AntenaPLAY • 13 oct., 20:29
Andi Constantin şi Bogdan Vlădău vor fi cu ochii pe iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, luni, AntenaPLAY, ora 20:00
Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes
AntenaPLAY • 1 iul., 8:56
Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic
AntenaPLAY • 30 iun., 23:15
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului” a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: "Îi dau prea multe grade!".
AntenaPLAY • 29 iun., 13:23
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: „Îi dau prea multe grade!”. Gala e în AntenaPLAY şi pe Antena 1