Închide meniul
VIDEO

Benny Adegbuyi, învins de Sofian Laidouni, în Glory 86! Spectacol total în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 23:00 / Actualizat: 28 mai 2023, 0:19

Benny Adegbuyi, învins de Sofian Laidouni, în Glory 86! Spectacol total în AntenaPLAY

Benny Adegbuyi a fost învins de Sofian Laidouni

Benny Adegbuyi a fost învins de Sofian Laidouni

Benny Adegbuyi a fost învins de Sofian Laidouni, în gala Glory 86, EXCLUSIV în AntenaPLAY. Meciul celor doi a fost de calificare pentru turneul final făcut de Glory. Benny Adegbuyi a pierdut toate reprizele luptei cu francezul Laidouni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Premiul pentru câștigătorul piramidei din decembrie este unul foarte mare pentru galele de kickboxing din era actuală. Suma este de 500.000 de dolari. Extrem de puțini luptători de kickboxing încasează această sumă pentru un meci.

Pentru Laidouni a fost a doua luptă în Glory: „Sunt foarte mândru, a fost un mare război. El a fost un mare adversar pentru mine. Venisem să câştig. Dacă l-am bătut pe Benny, însemnă că merit să fiu în piramida Glory. Le mulţumesc celor din familia mea”, a spus Laidouni, după partidă.

Benny Adegbuyi, învins de Sofian Laidouni în gala Glory 86

Update 00:17: Petch l-a învins pe Shmad Chikh Mousa, în main eventul galei Glory 86!

Update 23:39: S-a terminat ultima repriză a luptei dintre Benny Adegbuyi şi Sofian Laidouni. Francezul s-a impus la puncte.

Reclamă

Update 23:35: S-a terminat a doua repriză a luptei dintre Benny Adegbuyi şi Sofian Laidouni, una care i-a aparţinut francezului.

Update 23:31: S-a terminat prima repriză a luptei dintre Benny Adegbuyi şi Sofian Laidouni, una echilibrată.

Update 23:12: Ne pregătim de lupta dintre Benny Adegbuyi şi Sofian Laidouni! Cei doi luptători intră în ring.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23:09: Luis Tavares – Bahram Rajabzadeh, victorie prin KO în prima repriză a luptei cu Luis Tavares.

Update 23:05: Luis Tavares – Bahram Rajabzadeh e lupta dinaintea celei în care ne va reprezenta Benny Adegbuyi.

Update 22:55: Enriko Kehl l-a bătut pe Guerric Billet, le decizie.

Update 22:30: Sarah Moussadak a bătut-o pe Giuliana Cosnard, la puncte.

Update 22:06: Chico Kwasi l-a învins pe Robin Ciric, la puncte.

Update 21:43: Juri De Sousa s-a impus în faţa lui Lutterbach.

Update 21:20: Juri De Sousa – Joilton Letturbach este a doua luptă a serii.

Reclamă

Update 21:15: Uku Jurjendal l-a învins prin KO pe Mantas Rimdeika, în prima repriză.

Update 21:00: Începe gala Glory 86! Uku Jurjendal – Mantas Rimdeik e prima luptă.

Ştirea iniţială.

Dacă-l bate pe Laidouni, Benny e în piramida Glory pentru 500.000 de dolari. Trei piramide a câştigat Benny în carieră. „Aş putea spune că eu sunt omul piramidelor! Aşa că mă văd şi câştigătorul piramidei„, a recunoscut Benny Adegbuyi.

Îmi doresc foarte mult să învingă şi să demonstreze că e cel mai bun. Şi mi-aş mai dori să lupte la titlu, de ce nu?„, a spus Ciprian Sora în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Benny începe cursa pentru premiul uriaș de 500.000 de dolari

Gala GLORY 86 e LIVE în AntenaPLAY pe 27 mai. Românul Benny Adegbuyi luptă în co main event cu francezul Laidouni. Meciul celor doi este de calificare pentru turneul final făcut de Glory.

Promoția va organiza din acest an o piramidă de 8 oameni în luna decembrie. Modelul este asemănător cu cel consacrat de celebra organizație K-1 în anii 90-2000. Dacă va trece de Laidouni, Benny va lupta în Glory ”Final 8”.

Premiul pentru câștigătorul piramidei din decembrie este unul foarte mare pentru galele de kickboxing din era actuală. Suma este de 500.000 de dolari. Extrem de puțini luptători de kickboxing încasează această sumă pentru un meci.

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. 3 motive să te uiți la gală LIVE în AntenaPLAY

Benny se bate sâmbătă în gala GLORY 86. Meciul este unul extrem de important pentru luptătorul român. De altfel, fanii sporturilor de contact din România au mai multe motive să se uite la gala transmisă LIVE în AntenaPLAY.

1. Benny vs Laidouni. Lupta dintre cei doi va fi una extrem de spectaculoasă. Sportivul român este un specialist în KO-uri. Printre victimele sale celebre se numără Badr Hari, Junior Tafa, Mladen Brestovac, Pavel Zhuravlev sau Serghei Laschenko. De asemenea, KO-ul cu Jahfarr Wilnis a fost declarat unul dintre cele mai spectaculoase din 2018.

2. Gala este una plină de meciuri spectaculoase. Pe lângă lupta lui Benny, pe fight card mai sunt Luis Tavares, fostul campion Enfusion, care la un moment dat trebuia să lupte cu Daniel Ghiță, dar și meciul de titlu Glory la categoria pană. Thailandezul Petpanomrung Kiatmuu9 se bate cu Ahmad Mousa.

Benny Adegbuyi a avut parte de o surpriză în Germania. I s-a pregătit o primire de zile mari! Românul se bate în gala GLORY 86, care e sâmbătă, de la 21:00, LIVE în AntenaPLAY.

Recomandări
  • Benny Adegbuyi, învins de Sofian Laidouni, în Glory 86
  • Partida a fost exclusiv în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și