Închide meniul
Video

„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”: „Îmi pare rău, s-ar putea să îi fi rupt ligamentul!”. Jonathan Bosuku, ajutat de medici în „cuşcă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 15:19

"Bombardierul" Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după ce l-a învins prin „Heel Hook”

"Bombardierul" Pascu l-a învins pe Jonathan Bosuku / Antena Sport

„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei, după ce l-a învins în gala iFight HEROES „Marea Confruntare”, care a fost în direct pe AntenaPLAY şi a putut fi urmărită şi pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Pascu a avut nevoie de mai puţin de un minut şi jumătate pentru a câştiga meciul cu Jonathan Bosuku. L-a învins pe francez prin „Heel Hook” şi se teme că i-a provocat o accidentare gravă. Adversarul „Bombardierului” a primit îngrijiri medicale în „cuşcă” şi a părăsit sala şchiopătând.

„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei după iFight HEROES „Marea Confruntare”

Acum eu l-am făcut mai ‘mutant’. Îmi pare rău că i-am provocat o accidentare, care cred că e o accidentare gravă. S-ar putea să îi fi rupt ligamentul. Eu am avut ligamentul rupt şi ştiu cât de dificil e să-ţi revii. De asta îmi cer scuze, îmi pare rău că i-am provocat o astfel de accidentare. O să aibă de tras după accidentarea asta. Poate un an de zile o să stea pe bară.

Mă gândesc la el pentru că a avut puterea să accepte un meci cu mine. Şi-a dorit şi el victoria, dar s-a întâmplat să dea de unul mai bun. Vă daţi seama că l-am scos poate un an de zile din circuit. Nu aş fi vrut…eu voiam să câştig, nu să-i produc răni grave„, a reacţionat „Bombardierul” Pascu la finalul meciului.

În vârstă de 40 de ani, Pascu a avut un mesaj şi pentru fanii care nu l-au văzut prea mult luptând în Circul Metropolitan Bucureşti.

Reclamă

De fiecare dată sunt certat că nu ţine mai mult meciul. Dar cum le-am şi spus, nu putem să ne jucăm acolo. N-am cum să-l mai las, să-mi dea şi el 2-3 pumni. Nu prea e plăcut să primeşti. Poate a fost o strategie, m-am făcut că mă împiedic şi i-am zis să vină, că eu sunt bun la jiu jitsu. Zic să îl termin jos acolo. Am zis că îi dau K.O., dar l-am păcălit.

Sincer eu vizualizam un meci greu, de trei reprize, obositor. Aşa îl vedeam. Când de pui în priză pentru un meci aşa de greu, se întâmplă să fie mai uşor. Sincer, m-a surprins! Acum sunt şi eu relaxat, mai zâmbesc… după un meci de trei reprize, greu, cred că plângeam pe aici prin faţa camerei. Sincer, nu am încasat niciun pumn„, a declarat „Bombardierul” Pascu pentru Antena Sport.

Românul care este printre cei mai luptători de MMA a dezvăluit şi cum va sărbători victoria.

Reclamă 4 / 0/3

O să mă duc să mănânc o pizza, că am făcut slăbire. Acum mănânc o tavă de gogoşi şi 10 pizza. Cred că voi lua 10 kilograme, cât am slăbit„, a mai spus Ion Pascu.

„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic

Cu victorii în fiecare gală Heroes de până acum, Ion Pascu şi-a respectat statutul de favorit. În cel de-al 33-lea meci la profesionişti, „Bombardierul” a ridicat publicul în picioare.

Experienţa românului şi-a spus cuvântul în faţa tinereţei lui Bosuku. Încă din start s-a ajuns la o luptă la sol, iar Ion Pascu a profitat. După un minut şi 15 secunde a obţinut o victorie prin „Heel Hook”! „Mutantul” Franţei a avut imediat nevoie de îngrijiri medicale. A avut mari dureri şi a ieşit şchiopătând din cuşcă.

„Bombardierului” Pascu ştia ce se va întâmpla cu „Mutantul” Bosuku, în gala iFight Heroes.

O să-l dezmebrez ca pe o maşină„, a asigurat Pascu chiar înainte de iFight HEROES „Marea Confruntare”.

Recomandări

„Bombardierul” Pascu îi plânge de milă „Mutantului” Franţei

Ce s-a întâmplat la iFight HEROES „Marea Confruntare”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și