Închide meniul

Cătălin Moroşanu surprinde: „Am luat bătaie de la o fată!”. Ce a făcut „Moartea din Carpaţi” cu 100 de dolari

Reclamă

Publicat: 31 mai 2022, 11:56

Cătălin Moroşanu surprinde: „Am luat bătaie de la o fată!. Ce a făcut „Moartea din Carpaţi cu 100 de dolari

Cătălin Moroşanu surprinde: "Am luat bătaie de la o fată!"

Cătălin Moroşanu, alături de soţia lui / Instagram Cătălin Moroşanu

Cătălin Moroşanu a decis să se alăture unei campanii care sprijină victimele bullying-ului. Fostul mare campion din kickboxing a avut un discurs emoţionant în faţa copiilor unui liceu din Pătârlagele, din judeţul Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moroşanu a dezvăluit că a trecut şi el prin momente dificile. A ales chiar să se apuce de rugby după ce a luat bătaie de la o fată. Nu se aştepta să facă în cele din urmă carieră în sporturile de contact.

Cătălin Moroşanu surprinde: „Am luat bătaie de la o fată!”

Eram, mic, gras, roşcat, cu pistrui şi toată lumea râdea de mine că sunt venit de la ţară. Prima bătaie pe care am luat-o, vă mărturisesc, poate o să râdeţi, dar am luat-o de la o fată.

Atunci aveam un coleg care făcea rugby şi am văzut că era respectat. M-am apucat şi de rugby şi după un an de sport eram deja alt om. Ulterior, m-am apucat de kickboxing şi întotdeauna mi-am propus ţeluri înalte.

Nu visam eu să ajung la televizor, să ajung atât de cunoscut, însă îmi doream, pe plan sportiv să ajung în Final 16 şi asta era ţelul meu”, a spus Cătălin Moroşanu, la gsp.ro.

Reclamă

Fostul luptător a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câştigaţi în ring. Şi-a cinstit prietenii din căminul în care locuia.

Eram student la Iaşi şi am luptat pe 100 de dolari. Vă daţi seama? Era un nimic dar am câştigat 100 de dolari şi îmi aduc aminte şi acum că am cumpărat două baxuri de bere din aia la pet, la sticle mari şi am făcut cinste în cămin„, a mai spus Moroşanu.

Soţia lui Moroşanu a născut prematur un băieţel

În vârstă de 37 de ani, luptătorul a dezvăluit că viaţa lui s-a schimbat total. Chiar dacă el şi soţia lui mai au împreună o fiică, pe Natalis, se pare că Nicolas Patrick l-a dat peste cap pe Cătălin Moroşanu.

Reclamă 4 / 0/3

Mutat singur la Bucureşti, pentru a descoperi noi talente la Academia Moroşanu, „Moartea din Carpaţi” face naveta la fiecare două săptămâni.

Eu dorm noaptea, Georgiana nu doarme noaptea. I-am pus Nicolas Patrick, îl strigăm Patrick. Dorm într-o cameră separată. Se uită cu ochișorii la mine, e micuț(…). O să fie un băiat frumos. Eu toată viața am trăit cu frustrarea asta că nu sunt frumos, din cauza asta m-am și apucat de sport, că să-mi demonstrez mie în primul rând că sunt puternic, că sunt bun și chestia asta m-a urmărit mereu pe mine! Și eu n-aș vrea că Patrick să treacă prin ceea ce am trecut eu!

Viața mi s-a schimbat foarte mult. Stau două săptămâni acasă, în Iași, două săptămâni la București. Când sunt acasă mă simt că un parazit. Nu am ce face, înnebunesc. Eu sunt un om care mereu umblă(…) Nu i-am făcut băiță. Am încercat să schimb un scutec, dar nu m-a lăsat. Mi-a fost frică să îl iau în brațe„, a declarat Cătălin Moroşanu, potrivit kanald.ro.

Cătălin Moroșanu a avut o carieră impresionantă și nu poate sta departe de ring nici după retragere. Fostul mare luptător și-a deschis academie în București și antrenează zeci de copii. Speră să descopere un nou campion. Vrea să mai deschidă două săli.

Cătălin Moroşanu a dezvăluit că a luat bătaie de la o fată, în faţa unor elevi de la liceul „Radu Vlădescu”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și