Închide meniul
VIDEO

Lando Norris a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 septembrie 2024, 16:46

Reclamă
Lando Norris a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore

Lando Norris, lider în cursă / AS.ro

Lando Norris a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore. Spectacolul s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul al 2-lea s-a clasat Max Verstappen, în timp ce a 3-a poziție a fost ocupată de Oscar Piastri. George Russell s-a clasat pe locul al 4-lea. Charles Leclerc a încheiat cursa pe locul al 5-lea, iar Lewis Hamilton s-a clasat pe poziția cu numărul 6.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 din Singapore a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update 16:45: Victorie pentru Lando Norris!

Update 16:08: Momentul în care Piastri l-a depășit pe Hamilton, în turul 41.

Update 16.04: Momentul în Lando Norris şi-a lovit monopostul.

Reclamă
Reclamă

Update 15.51: Lando Norris acuză că a lovit cu aripa faţă şi este chemat la boxe! A pierdut secunde importante!

Update 15.48: Lando Norris, 23 de secunde avans faţă de Verstappen după primele 28 de tururi din cursa de la Singapore.

Update 15.42: Aflat pe locul 7 după 24 de tururi, Leclerc a avut un dialog radio în care şi-a manifestat frustrarea. A fost sfătuit să îşi păstreze calmul!

Reclamă

Update 15.38: Sunt deja peste 16 secunde între liderul cursei, Lando Norris, şi principalul său urmăritor Verstappen.

Update 15.32: Alexander Albon a fost nevoit să abandoneze după 15 tururi!

Update 15.23: Norris a adăugat, după 12 tururi, mai mult de 6 secunde între el şi Verstappen!

Update 15.20: Lando Norris a reuşit cel mai mai bun timp, 1.36.07, şi a reuşit un nou record de cursă! I-a luat o secundă lui Max Verstappen pe cel de-al 9-lea tur.

Update 15.10: După primele cinci tururi, Lando Norris este lider, urmat de Verstappen şi Hamilton.

Update 15.00: Start în Marele Premiu de la Singapore! Lando Norris a plecat excelent şi şi-a menţinut avansul faţă de Max Verstappen.

Update 14.50: Startul cursei se va da în scurt timp, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Update 14.15: A rămas mai puţin de o oră până când se va da startul în Marele Premiu din Singapore.

Calificările au fost marcate de accidentul lui Carlos Sainz, care s-a izbit de parapet după ce a ratat un viraj. Sainz nu a mai revenit după incident pentru niciun tur în calificări.

Lando Norris, Max Verstappen şi Lewis Hamilton s-au declarat foarte mulţumiţi de performanţa lor din calificări, în condiţiile incidentului respectiv.

Mai mulţi piloţi au fost afectaţi de accidentul lui Sainz şi de steagul roşu care i-a împiedicat să facă ulterior tururi în condiţii normale.

Lando Norris, prima reacție după ce a obținut pole-position-ul în calificările Marelui Premiu din Singapore

Lando Norris a oferit prima reacție după ce a obținut pole-position-ul în calificările Marelui Premiu din Singapore. Pilotul de la McLaren nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul calificărilor.

După calificări, Lando Norris a spus că este mulțumit de faptul că are la dispoziție o mașină rapidă. Acesta a transmis faptul că nu a avut nicio problemă legată de aceasta în timpul calificărilor și că este fericit pentru că a obținut pole-position-ul.

A fost special în calificări, au fost curbe dificile. Ceilalți păreau mai rapizi și mi-a fost greu. Sunt fericit pentru pole, mai ales pentru că l-am obținut aici, în Singapore.

Turul meu nu a fost la fel de bun ca turul anterior, în care s-a arătat steagul roșu. Mașina s-a simțit foarte bine, atunci când e mașina ok te simți foarte bine și poți pilota cu încredere.

Am avut încredere că avem o mașină rapidă, nu a trebuit să forțez, este un sentiment foarte bun. Mașina se mișcă. Plătești un preț mare suprapilotând o mașină, am făcut ceea ce am avut de făcut”, a spus Lando Norris, după calificări.

Max Verstappen, fericit cu locul 2, pe care l-a obţinut în calificările Marelui Premiu din Singapore: „A fost dur”!

Max Verstappen e fericit cu locul 2, pe care l-a obţinut în calificările Marelui Premiu din Singapore. Pilotul olandez, aflat pe primul loc în clasamentul general din acest sezon, a vorbit despre accidentul în care a fost implicat Carlos Sainz în calificări.

După accidentul lui Sainz calificările s-au complicat foarte tare. În aceste condiţii, Max Verstappen e foarte mulţumit să plece al doilea, după Lando Norris, care a obţinut pole-position-ul.

Eu sunt fericit cu acest loc 2. Q3-ul a fost destul de dur, mai ales după cele întâmplate cu Sainz.

Dacă nu ai grijă de pneuri și frâne pierzi foarte mult timp pe tur. Se pare că mi-am făcut treaba foarte bine și iată-ne aici, pe locul al 2-lea în grilă, în Singapore”, a spus Max Verstappen imediat după calificările pentru Marele Premiu de Formula 1 din Singapore, care au fost în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Marea cursă de la Singapore, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Marea cursă de la Singapore va fi în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY, duminică, de la ora 14:45.

Anul trecut, Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu din Singapore, fiind urmat de Lando Norris şi Lewis Hamilton. Tot pilotul de la Ferrari a plecat din pole-position. Max Verstappen s-a clasat pe locul cinci în cursă, după ce a plecat de pe poziţia a 11-a.

Campionul mondial en-titre traversează o perioadă dificilă, fiind fără victorie de şapte etape. Concret, olandezul a triumfat ultima dată în Marele Premiu al Spaniei.

În ultima etapă, în Marele Premiu al Azerbaidjanului, Oscar Piastri a triumfat, podiumul fiind completat de Charles Leclerc şi George Russell.

McLaren a urcat pe prima poziţie în clasamentul constructorilor, după cursa de la Baku, depăşind-o pe rivala Red Bull. Echipa britanică a profitat de faptul că austriecii au avut un singur pilot în puncte, pe Max Verstappen, clasat pe locul cinci. Sergio Perez a făcut accident cu Carlos Sainz în penultimul tur şi ambii au încheiat cursa prematur.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și