Închide meniul
VIDEO

Accidentare horror! Și-a rupt piciorul și ratează Cupa Mondială din Qatar. Imagini cu puternic impact emoțional

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 19:24

Accidentare horror! Și-a rupt piciorul și ratează Cupa Mondială din Qatar. Imagini cu puternic impact emoțional

Bartlomiej Dragowski s-a accidentat grav și ratează Cupa Mondială din Qatar

Bartlomiej Dragowski s-a accidentat grav și ratează Cupa Mondială din Qatar / Profimedia

Accidentare horror în Serie A! Bartlomiej Dragowski, portarul celor de la Spezia, și-a rupt piciorul și ratează Cupa Mondială din Qatar. Goalkeeper-ul polonez a suferit o accidentare gravă în meciul cu Verona, din etapa a 15-a a campionatului Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragowski a avut un contact criminal cu Kevin Lasagna, în minutul 38 al partidei de astăzi, la scorul de 1-0 pentru Verona.

Accidentare horror! Și-a rupt piciorul și ratează Cupa Mondială din Qatar

În finalul primei reprize, Bartlomiej Dragowski, portarul inclus în lotul Poloniei pentru Campionatul Mondial, a ieșit în afara careului pentru a degaja o minge. Polonezul a încercat să respingă din alunecare și s-a ciocnit de Lasagna, venit în viteză să intercepteze.

Glezna dreaptă a lui Dragowski s-a sucit incredibil după contactul cu Lasagna. Portarul polonez a rămas întins pe gazon și a urlat de durere, cu privirea ațintită spre glezna afectată.

VEZI AICI VIDEO (Atenție, imagini cu puternic impact emoțional)

Reclamă

Bartlomiej Dragowski nu va mai juca în 2022

Potrivit football-italia, verdictul pentru Bartlomiej Dragowski este fractură de gleznă. Portarul polonez nu va mai juca deloc în 2022, astfel că va rata Cupa Mondială din Qatar, care va începe pe 20 noiembrie.

Spezia a reușit să întoarcă rezultatul în meciul cu Verona, scor 2-1. M’Bala Nzola a marcat o dublă, apoi i-a dedicat victoria lui Dragowski, afișându-i tricoul.

Szczesny și Skorupski sunt ceilalți doi portari convocați de selecționerul Poloniei pentru Campionatul Mondial. Czeslaw Michniewicz va trebui să cheme un alt goalkeeper în locul lui Bartlomiej Dragowski, cu o săptămână înainte de startul Mondialului din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Polonia a fost repartizată în grupa C, unde se va duela cu Argentina, Mexic și Arabia Saudită.

Cum arată lotul Poloniei pentru Cupa Mondială din Qatar:

Paulo Dybala a revenit pe teren, cu o săptămână înainte de Cupa Mondială din Qatar!

Tot astăzi, Paulo Dybala a revenit pe teren la AS Roma, cu o săptămână înainte de Cupa Mondială din Qatar. Starul argentinian a suferit o accidentare la începutul lunii octombrie, iar prezența sa la Mondialul din această iarnă a fost pusă sub semnul întrebării. Dybala a fost inclus în lot de selecționerul „Pumelor”, Lionel Scaloni, chiar dacă nu se știa 100% dacă va fi apt pentru turneul final din perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Chiar Jose Mourinho anunțase, după accidentare, că există șanse mici ca Dybala să mai joace în acest an.

Până la urmă, atacantul de 28 de ani s-a recuperat și a revenit pe teren la meciul AS Roma – Torino 1-1, din Serie A.

Paulo Dybala a fost introdus pe teren în minutul 70 al partidei de pe Stadio Olimpico. Argentinianul a lipsit 8 meciuri din cauza accidentării suferite la coapsă, în repriza a doua a duelului cu Lecce, din etapa a 9-a a campionatului Italiei.

Reclamă

Recomandări
  • Accidentare horror! Și-a rupt piciorul și ratează Cupa Mondială din Qatar
  • Imagini cu puternic impact emoțional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și