Închide meniul
VIDEO

Antoine Griezmann, mesaj de luptă după ce a intrat în istoria Franţei. Ce a spus despre „fenomenul” Kylian Mbappe

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 decembrie 2022, 12:40

Antoine Griezmann, mesaj de luptă după ce a intrat în istoria Franţei. Ce a spus despre „fenomenul Kylian Mbappe

Antoine Griezmann, mesaj de luptă după ce a intrat în istoria Franţei

Antoine Griezmann, alături de colegii de la naţionala Franţei / Profimedia Images

Antoine Griezmann a avut un mesaj de luptă după ce a intrat în istoria Franţei. Atacantul lui Atletico Madrid este jucătorul cu cele mai multe assist-uri all-time din naţionala „Les Bleus”, cu 28 de reuşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Griezmann a primit în cantonamentul Franţei un tricou cu numărul 28 şi a avut un mesaj pentru tot stafful şi toţi coechipierii. El nu l-a uitat nici pe starul absolut al fotbalului mondial, Kylian Mbappe, despre care e convins că îi va bate curând recordul.

Antoine Griezmann, mesaj de luptă după ce a intrat în istoria Franţei

„Fără voi, nu aş fi reuşit să trimit aceste assist-uri. Mulţumesc pentru starea de spirit a celor care joacă, dar şi a celor care nu joacă, dar şi tuturor din staff. Să nu uităm, mai avem două meciuri rămase. Putem face asta (n.r. – să câştigăm Cupa Mondială).

Trebuie să ne concentrăm, să fim foarte concentraţi. Eu trebuie să profit de performanţa asta, pentru că Kylian mai are 10 assist-uri până va ajunge la 28. Trebuie să mă bucur de acest moment. Mulţumesc mult şi ne vedem miercuri”, a fost mesajul lui Griezmann.

Reclamă

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Recomandări
  • Antoine Griezmann, mesaj de luptă după ce a intrat în istoria Franţei

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și