Închide meniul

Anunțul momentului despre Lionel Messi, cu 10 zile înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Ce a spus selecționerul Argentinei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 15:42

Anunțul momentului despre Lionel Messi, cu 10 zile înainte de Campionatul Mondial din Qatar! Ce a spus selecționerul Argentinei

Reacţia lui Lionel Messi, după ce Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia

Profimedia

A fost făcut anunțul momentului despre Lionel Messi, cu 10 zile înainte de Campionatul Mondial din Qatar. Lionel Scaloni, selecționerul naționalei Argentinei, a explicat că starul lui PSG nu este la 100% din punct de vedere fizic, însă acest lucru nu îl va împiedica să-l includă în lot pentru turneul final din această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile și a lipsit la ultimul meci al lui PSG, contra lui Lorient, din Ligue 1.

Anunțul momentului despre Lionel Messi, cu 10 zile înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar

Fanii argentinieni au căzut pe gânduri după accidentarea lui Lionel Messi, de teamă ca nu cumva talismanul lor să lipsească de la Cupa Mondială din 2022.

Lionel Scaloni va anunța lotul final pe 14 noiembrie. Între timp, selecționerul „Pumelor” a lăsat de înțeles că atât Lionel Messi, cât și alți jucători pe care îi are în vedere, vor fi convocați chiar dacă nu sunt apți în totalitate.

Scaloni a precizat că mai mulți jucători argentinieni vor fi menajați la meciurile echipelor de club, pentru a fi recuperați până la startul Mondialului.

Reclamă

„Niciun jucător nu va fi la 100% înainte de Cupa Mondială. Vom face cât mai mult putem în săptămâna de dinaintea turneului pentru a ajuta fiecare jucător.

Sunt unii care nu vor juca în ultimele meciuri ale cluburilor lor, din motive de precauție, dar știm că sunt bine”, a spus Lionel Scaloni, citat de PSG Talk.

Lionel Messi are cifre fantastice în acest sezon, și va reprezenta cel mai periculos jucător al Argentinei la turneul final. În 18 partide în care a evoluat pentru PSG, în toate competițiile, Messi a marcat 12 goluri și a contribuit cu pasă decisivă la alte 14 reușite.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina se află în grupa C la Campionatul Mondial din Qatar, alături de Polonia, Mexic și Arabia Saudită.

Marco Reus nu va juca la Cupa Mondială din Qatar!

Între timp, Marco Reus a primit o veste teribilă înaintea Campionatului Mondial din Qatar. Starul german continuă să fie urmărit de ghinion. Reus s-a accidentat din nou și va rata Mondialul din această iarnă. Este cel de-al 4-lea turneu final de la care mijlocașul Borussiei Dortmund va lipsi.

Hansi Flick, selecționerul Germaniei, a anunțat astăzi lotul final pentru Campionatul Mondial din Qatar. Turneul final se va disputa în perioada 20 noiembie – 18 decembrie 2022 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cu 10 zile înainte de startul Mondialului, Reus a primit o veste horror. Potrivit Sky Sport, Marco Reus va rata Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări. Căpitanul Borussiei Dortmund este chinuit de o leziune la ligamentele gleznei drepte și nu va fi apt pentru Campionatul Mondial din această iarnă.

Reus s-a accidentat în derby-ul cu Schalke, din luna septembrie. Mijlocașul a fost faultat dur de un adversar și a părăsit terenul după numai jumătate de oră. De atunci, Reus a mai evoluat în doar două meciuri, pentru un total de 69 de minute.

Hansi Flick a sperat până în ultima clipă că îl va putea recupera pe Marco Reus, însă acest lucru nu a fost posibil. Înainte să anunțe lotul final, presa din Germani a aflat că internaționalul de 33 de ani va fi lăsat acasă și nu va juca la Mondial.

Cum arată lotul Germaniei pentru Cupa Mondială din Qatar:

Reclamă

Recomandări
  • Anunțul momentului despre Lionel Messi, cu 10 zile înainte de Campionatul Mondial din Qatar
  • Ce a spus selecționerul Argentinei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și