Închide meniul

Marco Reus nu va juca la Cupa Mondială din Qatar! Ghinion teribil pentru starul german: al 4-lea turneu pe care îl ratează

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 13:00

Reclamă
Marco Reus nu va juca la Cupa Mondială din Qatar! Ghinion teribil pentru starul german: al 4-lea turneu pe care îl ratează

Marco Reus va rata Campionatul Mondial din Qatar din cauza unei accidentări

Marco Reus va rata Campionatul Mondial din Qatar din cauza unei accidentări / Profimedia

Marco Reus nu va juca la Cupa Mondială din Qatar! Starul german, în vârstă de 33 de ani, continuă să fie urmărit de ghinion. Reus s-a accidentat din nou și va rata Mondialul din această iarnă. Este cel de-al 4-lea turneu final de la care mijlocașul Borussiei Dortmund va lipsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hansi Flick, selecționerul Germaniei, va anunța astăzi lotul final pentru Campionatul Mondial din Qatar. Turneul final se va disputa în perioada 20 noiembie – 18 decembrie 2022 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marco Reus nu va juca la Cupa Mondială din Qatar!

Cu 10 zile înainte de startul Mondialului, Reus a primit o veste horror. Potrivit Sky Sport, Marco Reus va rata Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări. Căpitanul Borussiei Dortmund este chinuit de o leziune la ligamentele gleznei drepte și nu va fi apt pentru Campionatul Mondial din această iarnă.

Reus s-a accidentat în derby-ul cu Schalke, din luna septembrie. Mijlocașul a fost faultat dur de un adversar și a părăsit terenul după numai jumătate de oră. De atunci, Reus a mai evoluat în doar două meciuri, pentru un total de 69 de minute.

Reclamă
Reclamă 4

Hansi Flick a sperat până în ultima clipă că îl va putea recupera pe Marco Reus, însă acest lucru nu a fost posibil. Înainte să anunțe lotul final, presa din Germani a aflat că internaționalul de 33 de ani va fi lăsat acasă și nu va juca la Mondial.

Marco Reus, urmărit de ghinion! Va rata al 4-lea turneu din carieră

Marco Reus este considerat unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști. Mijlocașul german va rata al 4-lea turneu final din carieră, după ce a absentat și la Campionatul Mondial din 2014, EURO 2016 și EURO 2020.

La primele două turnee, Reus a fost chinuit de alte accidentări, una la ligamentele gleznei stângi, alta la mușchii adductori. Apoi, la EURO 2020, în mod surprinzător, Marco Reus a anunțat că nu va participa la turneul final deoarece are nevoie de pauză pentru a-și reveni după un sezon solicitant alături de echipa de club.

Reclamă

De-a lungul timpului, Marco Reus a adunat 48 de selecții la naționala Germaniei, reușind să marcheze 15 goluri și să ofere 14 assist-uri.

Reus nu este singurul jucător răsunător care va rata Mondialul din 2022. Sadio Mane, Paulo Dybala și Paul Pogba sunt doar 3 dintre fotbaliștii de top care vor lipsi de la super-turneul din Qatar, din cauza problemelor medicale.

Sadio Mane, OUT de la Cupa Mondială din Qatar!

Și Sadio Mane este OUT de la Cupa Mondială din Qatar. L’Equipe a anunțat că starul senegalez va rata turneul final din această iarnă, după ce s-a accidentat în ultimul meci disputat de Bayern Munchen, cu Werder Bremen, în Bundesliga.

Mane a ieșit accidentat după numai 20 de minute, în partida câștigată categoric de Bayern, scor 6-1, marți seară.

Sadio Mane a suferit o accidentare serioasă la tibie în meciul de la Munchen, cu 11 zile înaintea startului Campionatului Mondial.

Inițial, oficialii lui Bayern Munchen s-au arătat încrezători că problemele atacantului de 30 de ani nu vor fi grave și că prezența sa la Mondial nu va fi pusă în pericol.

Din păcate pentru el, Sadio Mane nu se va recupera până pe 21 noiembrie, când naționala Senegalului va debuta la Campionatul Mondial, împotriva Olandei.

„Înlocuit după o accidentare suferită în victoria obținută de Bayern cu Werder, senegalezul Sadio Mane nu va juca la Cupa Mondială, din perioada 20 noiembrie – 18 decembrie”, a anunțat astăzi celebrul cotidian francez L’Equipe.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și