Închide meniul

CM 2002 | Mihai Stoica nu merge pe mâna specialiştilor: „Eu cred că ei câştigă Campionatul Mondial”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2022, 23:42

Reclamă
CM 2002 | Mihai Stoica nu merge pe mâna specialiştilor: „Eu cred că ei câştigă Campionatul Mondial

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi. Atacuri în rafală la Răzvan Burleanu şi Lucian Burchel

Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mihai Stoica nu merge pe mâna specialiştilor care o văd pe Brazilia marea favorită la câştigarea Campionatul Mondial 2022 din Qatar. Managerul general de la FCSB este convins că lotul Franţei este peste cel de care dispune Tite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM e convins că starurile lui Didier Deschamps pot da lovitura şi să îşi apere trofeul. De 60 de ani nu s-a mai întâmplat ca o naţională să câştige două ediţii de Campionat Mondial. Chiar Brazilia reuşea o astfel de preformanţă uriaşă.

Mihai Stoica nu merge pe mâna specialiştilor la Campionatul Mondial din Qatar

Dacă e să iei loturile, Franța bate tot la pas. Eu cred că ei câștigă Campionatul Mondial. Au o singură problemă: Kante şi Pogba lipsesc. Cei doi au făcut în 2018 un Mondial foarte bun. Peste Benzema şi Giroud au trecut anii, dar încă sunt foarte buni. Nu sunt fan Brazilia”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Anunţul făcut de oficialul vicecampioanei României a fost făcut cu scurt timp înainte să apară vestea care a îngrozit Franţa. Karim Benzema s-a accidentat la ultimul antrenament şi riscă să rateze tot turneul final. Va rata, cu siguranţă, meciul de debut al Franţei, împotriva Australiei.

Câştigătorul Balonului de Aur a resimţit dureri şi va efectua un RMN. Dacă Benzema nu va putea juca la CM 2022, Deschamps are timp până luni să cheme un alt atacant. Franţa este în grupă cu Australia, Danemarca şi Tunisia.

Reclamă

Lotul Franţei pentru Campionatul Mondial din Qatar

Selecționerul Didier Deschamps se va baza pe 25 de jucători la turneul final din Qatar. Karim Benzema și Raphael Varane, care s-au confruntat cu probleme medicale în ultima perioadă, au prins până la urmă lista celor convocați.

Portari: Aréola, Lloris, Mandanda

Fundași: L.Hernandez, T.Hernandez, Koundé, Saliba, Konaté, Pavard, Kimpembe, Varane, Upamecano

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocași: Tchouameni, Rabiot, Guendouzi, Veretout, Fofana, Camavinga

Atacanți: Benzema, Mbappé, Giroud, Nkunku, Griezmann, Coman, Dembélé

Marii absenți din echipa Franței sunt mijlocașii Ngolo Kante și Paul Pogba, care nu vor evolua în Qatar din cauză că sunt accidentați.

Brazilia, marea favorită a caselor de pariuri, la Campionatul Mondial

Brazilia este marea favorită a caselor de pariuri la Mondialul din Qatar. Are o cotă de 4.50 pentru a-și trece în cont al șaselea trofeu. Argentina lui Lionel Messi este următoarea pe listă, cu 6.50, iar Franța (8), Anglia (9.50) și Spania (10) sunt și ele printre naționalele cotate cu șanse reale.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15 pentru un titlu istoric. La polul celălalt, se află Arabia Saudită și Costa Rica, care au cotă 1.000 pentru a produce cea mai mare surpriză din fotbal.

Atunci când vine vorba de golgheteri, Kylian Mbappe e favoritul la Gheata de Aur a turneului, cu o cotă de 9, și e urmat de Neymar (10), Lionel Messi (11), Harry Kane (14), Karim Benzema și Cristiano Ronaldo, cu cote de 20.

La pase decisive, Messi, Kevin De Bruyne și Neymar sunt favoriți, cu o cotă de 8.50. Ei sunt urmați de Mbappe și Thomas Muller (12) și de Depay, Bruno Fernandes și Bernardo Silva (15).

Reclamă

Cum arată lotul Braziliei de la CM 2022

Brazilia e gata să ia startul la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde ţinteşte al 6-lea titlu mondial.

Portari: Alisson (30 de ani, Liverpool), Ederson (29 de ani, Manchester City), Weverton (34 de ani, Palmeiras)

Fundași: Danilo (31 de ani, Juventus), Dani Alves (39 de ani, UNAM Pumas), Thiago Silva (38 de ani, Chelsea), Marqinhos (28 de ani, PSG), Eder Militao (24 de ani, Real Madrid), Bremer (25 de ani, Juventus), Alex Sandro (31 de ani, Juventus), Alex Telles (29 de ani, Sevilla)

Mijlocaşi: Casemiro (30 de ani, Manchester United), Fabinho (29 de ani, Liverpool), Fred (29 de ani, Manchester United), Bruno Guimaraes (24 de ani, Newcastle), Lucas Paqueta (25 de ani, Wet Ham), Everton Ribeiro (33 de ani, Flamengo)

Atacanți: Neymar (30 de ani, PSG), Vinicius (22 de ani, Real Madrid), Rodrygo (21 de ani, Real Madrid), Gabriel Jesus (25 de ani, Arsenal), Richarlison (25 de ani, Tottenham), Pedro (25 de ani, Flamengo), Martinelli (21 de ani, Arsenal)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și