Închide meniul

CM 2022 | A „explodat” vestiarul Belgiei, după înfrângerea cu Maroc! Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Jan Vertonghen au sărit la bătaie

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 11:06

CM 2022 | A „explodat vestiarul Belgiei, după înfrângerea cu Maroc! Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Jan Vertonghen au sărit la bătaie

Belgia "tremură" pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar

Belgia "tremură" pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar / Profimedia

A „explodat” vestiarul Belgiei, după înfrângerea cu Maroc, scor 0-2, de la Campionatul Mondial din Qatar. Eșecul în fața africanilor a încins la maximum spiritele printre elevii lui Roberto Martinez, în prim-plan cu experimentații Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Jan Vertonghen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia a fost învinsă de Maroc în etapa a doua din faza grupelor și este obligată să câștige ultimul meci, împotriva Croației, pentru a se califica în optimile de finală de la Cupa Mondială.

CM 2022 | A „explodat” vestiarul Belgiei, după înfrângerea cu Maroc, de la Campionatul Mondial din Qatar

Eșecul cu Maroc i-a înfuriat la culme pe „stâlpii” din naționala Belgiei. Potrivit RTL Sport, Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Jan Vertonghen au avut un schimb acid de replici. Conflictul ar fi escaladat, iar cei 3 ar fi sărit la bătaie, fiind despărțiti in-extremis de uriașul Romelu Lukaku. Ulterior, și ceilalți coechipieri au intervenit pentru a calma spiritele.

Totul ar fi pornit de la o declarație bizară oferită de Kevin De Bruyne. Mijlocașul lui Manchester City s-a arătat nemulțumit de media de vârstă înaintată a lotului Belgiei.

„Suntem o echipă prea bătrână pentru a mai câștiga un Campionat Mondial”, a fost mesajul lui Kevin De Bruyne, înaintea meciului cu Maroc.

Reclamă

Jan Vertonghen a oferit o replică indirectă, după înfrângerea suferită în fața naționalei africane.

„Probabil că atacăm slab pentru că suntem prea bătrâni, nu?”, a declarat Vertonghen.

Meciul decisiv dintre Croația și Belgia, din grupa F, se joacă pe 1 decembrie, de la ora 17:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Violenţele au escaladat în Bruxelles, după meciul Belgia – Maroc 0-2

Violenţele au escaladat în Bruxelles, după Belgia – Maroc! Autorităţile locale au luat decizia de a închide şase staţii de metrou în capitala Belgiei, ca urmare a haosului creat de fanii marocani.

În ciuda victoriei Marocului, în faţa Belgiei, fanii africanilor au făcut prăpăd pe străzile din Bruxelles. Huliganii au incendiat o maşină şi două scutere, însă incidentele nu s-au oprit doar în capitală. Mai mulţi fani au declanşat haosul şi în Anvers, acolo unde 10 persoane au fost arestate de către autorităţi.

Autorităţile din Bruxelles au luat decizia de a închide şase staţii de metrou, după ce fanii marocani s-au dezlănţuit pe unul dintre bulevardele principale din Belgia. Această hotărâre a fost luată pentru a evita ca oamenii să aibă acces în zona în care a fost declanşat haosul.

Tot în Bruxelles, un jurnalist a fost atacat de către fani, în timpul unei transmisiuni în direct. Totodată, violenţele au apărut şi în alte oraşe din Belgia! În Anvers, mai mulţi huligani au fost reţinuţi de către poliţie, ca urmare a incidentelor create.

Poliţia a oferit declaraţii, prin purtătorul de cuvânt, care a prezentat detalii despre dezastrul creat de suporterii marocani.

„Zeci de oameni, unii echipaţi cu glugă, au iscat o confruntare cu poliţia, care a compromis securitatea publică. S-au folosit materiale pirotehnice, s-au aruncat cu proiectile, şi s-au iscat incendii pe drumurile publice. De asemenea, un semafor a fost distrus, cât şi o maşină.

Reclamă

Totodată, un jurnalist a fost rănit la faţă de artificii.Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene. O ambulanţă a fost, de asemenea, avariată”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bruxelles, citat de lesoir.be.

Totodată, conform aceleiaşi surse citate anterior, Prim-Ministrul Belgiei a reacţionat şi a condamnat acţiunile huliganilor marocani: „Fotbalul trebuie să fie o sărbătoare”.

Şi Ministrul de Interne al Belgiei a notat pe Twitter un mesaj cu privire la incidentele care au avut loc în Bruxelles: „Este trist să văd cum unii profiă de o situaţie pentru a crea revoltă violentă”.

Recomandări
  • A „explodat” vestiarul Belgiei, după înfrângerea cu Maroc
  • Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Jan Vertonghen au sărit la bătaie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și