Închide meniul

CM 2022 | „A fost golul tău sau al lui Cristiano Ronaldo?”. Răspunsul lui Bruno Fernandes, după controversa din Portugalia – Uruguay 2-0

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 8:46

CM 2022 | „A fost golul tău sau al lui Cristiano Ronaldo?. Răspunsul lui Bruno Fernandes, după controversa din Portugalia – Uruguay 2-0

Bruno Fernandes a marcat o "dublă" în meciul Portugalia - Uruguay 2-0

Bruno Fernandes a marcat o "dublă" în meciul Portugalia - Uruguay 2-0 / Profimedia

„A fost golul tău sau al lui Cristiano Ronaldo?”. Aceasta a fost întrebarea primită de Bruno Fernandes, după faza controversată din meciul Portugalia – Uruguay 2-0, de la Cupa Mondială din Qatar. Mijlocașul de la Manchester United a trimis o centrare puternică în careul sud-americanilor, în minutul 54, iar CR7 s-a aflat la finalizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a părut că a deviat mingea în poartă, însă arbitrii au considerat că starul lusitan n-a atins-o. Astfel, golul i-a fost atribuit lui Bruno Fernandes, cel puțin pentru moment.

CM 2022 | „A fost golul tău sau al lui Cristiano Ronaldo?”. Ce a răspuns Bruno Fernandes

Comisia Tehnică a FIFA va analiza faza respectivă și va decide, în următoarele ore, cine este marcatorul de drept al golului lusitanilor.

La finalul meciului din grupa H, în urma căruia Portugalia a obținut calificarea în optimile Campionatului Mondial din Qatar, Bruno Fernandes a lămurit controversa. Mijlocașul portughez, care a reușit „dubla” contra Uruguayului, consideră că Ronaldo a atins mingea cu capul la faza din repriza secundă.

Reclamă

Din acest motiv, Bruno nu s-a bucurat ca și când el ar fi fost marcatorul golului.

„Am sărbătorit golul ca și cum ar fi fost al lui Cristiano. Mi s-a părut că a atins mingea. Obiectivul meu era să îi centrez. Indiferent cum ar fi, suntem fericiți pentru victorie”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Uruguay 2-0

Ce a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia – Uruguay 2-0

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după meciul Portugalia – Uruguay 2-0, în urma căruia lusitanii și-au asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem în optimile de finală ale Cupei Mondiale! Super treabă, echipă! Ne-am afirmat puterea și calitatea în fața unui adversar puternic. Să mergem! Suntem în luptă și visul nostru este încă viu! Hai, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, după meci, pe Instagram.

Selecţionata Portugaliei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Uruguayului cu scorul de 2-0, luni seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, într-un meci din Grupa H.

Lusitanii au dominat jocul şi au reuşit să se impună prin golurile marcate de Bruno Fernandes (54, 90+3 – penalty) în faţa unei echipe care a dezamăgit din nou, fiind departe de vremurile de glorie în care obţinea titlul mondial (1930, 1950) sau se clasa aproape de podium (locul 4 – 2010).

Seleccao şi-a creat prima ocazie în min. 3, când William Carvalho a reluat din voleu de la 15 metri, dar peste poartă. Uruguayul a replicat prin Gimenez (12), cu lovitură de cap peste poartă.

Joao Felix (16) a încercat un şut de la 16 metri, dar a fost blocat de Gimenez. Uruguayenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize, prin Bentancur (32), o acţiune personală, însă mijlocaşul lui Tottenham, rămas singur cu portarul, a fost blocat de Diogo Costa.

Până la pauză, Cristiano Ronaldo (37) s-a remarcat o singură dată, dar Rochet a blocat reluarea starului portughez din poziţie incomodă şi uşor dezechilibrat.

După pauză, Joao Felix (52) a ameninţat poarta lui Rochet, dar a şutat doar în plasa laterală.

Reclamă
Recomandări
  • „A fost golul tău sau al lui Cristiano Ronaldo?”
  • Răspunsul lui Bruno Fernandes, după controversa din Portugalia – Uruguay 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și