Închide meniul

CM 2022 | Bruno Fernandes, derapaj incredibil după Maroc – Portugalia 1-0: „Să-i ia naiba! Nu mă atinge!”. Ce s-a întâmplat după meci

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 20:54

CM 2022 | Bruno Fernandes, derapaj incredibil după Maroc – Portugalia 1-0: „Să-i ia naiba! Nu mă atinge!. Ce s-a întâmplat după meci

Portugalia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial din Qatar

Portugalia a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial din Qatar / Profimedia

  • Bruno Fernandes a „explodat” de nervi după Maroc – Portugalia 1-0
  • „Nu mă atinge! Să-i ia naiba!”

Bruno Fernandes a avut un derapaj incredibil după meciul Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Mijlocașul lusitan s-a dezlănțuit la interviul de la finalul partidei și a făcut praf arbitrajul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia a fost eliminată de Maroc în sferturile Cupei Mondiale. Youssef En Nesyri a marcat unicul gol al partidei în minutul 42 și a devenit eroul naționalei africane.

CM 2022 | Bruno Fernandes, derapaj incredibil după Maroc – Portugalia 1-0: „Nu mă atinge! Să-i ia naiba!”

Bruno Fernandes nu s-a putut abține și s-a descătușat la interviu. Starul portughez a aruncat cuvinte extrem de dure la adresa arbitrilor argentinieni care au condus partida cu Maroc, în frunte cu Facundo Tello.

Reclamă

Fernandes a fost un car de nervi în zona mixtă a stadionului din Qatar, iar ofițerul de presă al Federației Portugheze de Fotbal a încercat cu greu să-l calmeze.

„Nu mă atinge, o să spun ce am de spus! Să-i ia naiba! E foarte ciudat că am avut la meci un arbitru a cărui echipă națională încă se află în competiție (n.r. – Argentina este calificată în semifinale). În schimb, arbitrii portughezi nu se mai află la turneu.

Reclamă

Arbitrii noștri conduc meciuri în Champions League, deci au calitatea și valoarea necesară pentru a fi prezenți aici. Arbitrii argentinieni nu arbitrează în Champions League, nu sunt obișnuiți cu aceste tipuri de meciuri, nu au viteza necesară pentru asta. Au dezechilibrat clar jocul.

Scăpasem singur și niciodată în viața mea nu voi cădea în careu când sunt singur cu portarul și pot să finalizeze faza cu șut la poartă”, a „tunat” Bruno Fernandes, citat de abola.pt.

Pepe acuză jocuri de culise la Cupa Mondială, după eliminarea Portugaliei

La rândul său, Pepe a acuzat jocuri de culise la Cupa Mondială din Qatar 2022, după eliminarea Portugaliei în fața Marocului în sferturile competiției.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul de 39 de ani susține că arbitrul argentinian Facundo Tello și-a dorit să o trimită acasă pe Portugalia. Pepe crede că s-au făcut mutări necurate astfel încât Argentina să fie campioană mondială!

„Am primit un gol la care nu ne așteptam. Este inacceptabil să ne arbitreze un arbitru argentinian. După ce s-a întâmplat ieri, cu declarațiile lui Messi, toate declarațiile argentinienilor… vine arbitrul argentinian la meciul nostru.

Au fost doar opt minute de prelungire. Am muncit serios și arbitrul acordă doar opt minute? Singura echipa care a jucat fotbal am fost noi. Suntem triști. Aveam calitatea să câștigăm Cupa Mondială și nu am reușit. Sentimentul și aroganța arbitrului pe teren, pariez pe tot ce am că Argentina va fi campioană. Pentru ce a făcut azi. Un arbitru argentinian… Ce să mai spun? Să vedem la final cine va câștiga”, a „tunat” Pepe, citat de record.pt. 

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras
WTA • 9 apr., 10:09
Simona Halep le-a dezvăluit portughezilor de ce a acceptat să joace la WTA Oeiras: „Asta îmi doresc!”
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
Extra • 22 feb., 14:07
A murit Artur Jorge, antrenorul uriaş care a câştigat Cupa Campionilor cu Porto
România - Portugalia LIVE TEXT
Tenis de masă • 16 feb., 15:00
România – Portugalia 0-3 a fost în AntenaPLAY! „Tricolorii” au pierdut prima prima partidă de la Campionatele Mondiale pe echipe