Închide meniul

CM 2022 | Conferință de presă incediară cu Courtois și Hazard! Vedetele Belgiei au „explodat” după scandalul din vestiar: „S-au spus minciuni!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 noiembrie 2022, 16:23

CM 2022 | Conferință de presă incediară cu Courtois și Hazard! Vedetele Belgiei au „explodat după scandalul din vestiar: „S-au spus minciuni!

Conferință de presă incendiară cu Thibaut Courtois și Eden Hazard

Eden Hazard și Thibaut Courtois, la conferința de presă / Profimedia

Thibaut Courtois și Eden Hazard au participat, marți, la o conferință de presă incendiară după scandalul iscat la naționala Belgiei, în urma înfrângerii cu Maroc, 0-2, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hazard a negat presupusul conflict cu fundașul Jan Vertonghen. Jucătorul lui Real Madrid susține că spriritele sunt calme în naționala Belgiei.

CM 2022 | Conferință de presă incendiară cu Thibaut Courtois și Eden Hazard

„ Am fost o discuție bună între jucători. S-au spus multe lucruri. Am vorbit mai bine de o oră. S-au menționat lucruri bune și lucruri mai puțin bune. În vestiar nu s-a întâmplat nimic. Doar antrenorul a vorbit. Ieri am vorbit cu Vertonghen de față cu toată lumea. Nu o să mă lupt cu Vertonghen, e mai mare decât mine! Jucătorii mă cunosc. I-am spus râzând că nu mai e atât de rapid și a fost de acord cu mine. Mă cunoaște toată lumea, îmi place să râd. Dar pot fi și serios atunci când trebuie„, a spus Eden Hazard, la conferința de presă, de miercuri, citat de as.com. 

De cealaltă parte, Thibaut Courtois a avut o intervenție mai dură decât Hazard. Portarul Belgiei susține că informațiile despre scandalul dintre jucători sunt false. Goalkeeper-ul lui Real Madrid și-a amenințat însă colegii tentați să facă dezvăluiri presei din interiorul vestiarului.

„În cadrul grupului nu este nicio problemă. Bineînțeles că nu ești fericit atunci când pierzi. Poveștile acestea din exterior ne unesc mai mult. Joi va fi un meci dificil. Vom da totul. Am ajuns primul la vestiar după înfrângerea cu Maroc. Am fost acolo timp de 15 – 20 de minute. Nu s-a întâmplat nimic, toată lumea a fost dezamăgită. Doar antrenorul a vorbit.

Reclamă

Problema este că sunt răspândite prea multe minciuni. Atunci se creează o situație care nu există. Ca grup, trebuie să evităm această negativitate. Cea mai mare problemă este că vedem lucruri pe rețelele de sociale care nu sunt adevărate. E bine că am avut o discuție de grup. Ne-am spus unul altuia ce credeam.

Trebuie să fim corecți unul cu celălalt și să luptăm unul pentru celălalt pe teren. Când pierzi, mereu apar frustrări. Nu toată lumea vrea să vorbească după o înfrângere. Toată lumea a văzut videoclipul cu mine lovind banca de rezerve. Nu are rost să țipi unul la altul. Totul este lămurit cu De Bruyne și Hazard. Uneori se înțelege greșit. Nici vârsta nu este importantă, doar uitați-vă la Benzema și Modric. Am văzut povești care sunt minciuni mari! Dacă cineva dezvăluie ce se întâmplă în vestiar, va fi ultima zi la echipă!”, a spus și Thibaut Courtois.

Scandal la naționala Belgiei

Belgia a fost învinsă de Maroc în etapa a doua din faza grupelor și este obligată să câștige ultimul meci, împotriva Croației, pentru a se califica în optimile de finală de la Cupa Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Eșecul cu Maroc i-a înfuriat la culme pe „stâlpii” din naționala Belgiei. Potrivit RTL Sport, Kevin De Bruyne, Eden Hazard și Jan Vertonghen au avut un schimb acid de replici. Conflictul ar fi escaladat, iar cei 3 ar fi sărit la bătaie, fiind despărțiti in-extremis de uriașul Romelu Lukaku. Ulterior, și ceilalți coechipieri au intervenit pentru a calma spiritele.

Totul ar fi pornit de la o declarație bizară oferită de Kevin De Bruyne. Mijlocașul lui Manchester City s-a arătat nemulțumit de media de vârstă înaintată a lotului Belgiei. „Suntem o echipă prea bătrână pentru a mai câștiga un Campionat Mondial”, a fost mesajul lui Kevin De Bruyne, înaintea meciului cu Maroc.

Violenţele au escaladat în Bruxelles

Violenţele au escaladat în Bruxelles, după Belgia – Maroc! Autorităţile locale au luat decizia de a închide şase staţii de metrou în capitala Belgiei, ca urmare a haosului creat de fanii marocani.

În ciuda victoriei Marocului, în faţa Belgiei, fanii africanilor au făcut prăpăd pe străzile din Bruxelles. Huliganii au incendiat o maşină şi două scutere, însă incidentele nu s-au oprit doar în capitală. Mai mulţi fani au declanşat haosul şi în Anvers, acolo unde 10 persoane au fost arestate de către autorităţi.

Autorităţile din Bruxelles au luat decizia de a închide şase staţii de metrou, după ce fanii marocani s-au dezlănţuit pe unul dintre bulevardele principale din Belgia. Această hotărâre a fost luată pentru a evita ca oamenii să aibă acces în zona în care a fost declanşat haosul.

Tot în Bruxelles, un jurnalist a fost atacat de către fani, în timpul unei transmisiuni în direct. Totodată, violenţele au apărut şi în alte oraşe din Belgia! În Anvers, mai mulţi huligani au fost reţinuţi de către poliţie, ca urmare a incidentelor create.

Reclamă
Recomandări
  • Conferință de presă incediară cu Thibaut Courtois și Eden Hazard
  • Vedetele Belgiei au „explodat” după scandalul din vestiar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 18:00 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și