Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, la ora de sinceritate! „Cui i-ai da premiul pentru omul meciului?”. Ce a răspuns starul lusitan, după Portugalia – Ghana 3-2

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 9:24 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 13:39

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, la ora de sinceritate! „Cui i-ai da premiul pentru omul meciului?. Ce a răspuns starul lusitan, după Portugalia – Ghana 3-2

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale / Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a aflat la ora de sinceritate, după meciul Portugalia – Ghana 3-2, de la Cupa Mondială din Qatar. Starul lusitan a marcat primul gol al partidei, din penalty, și a bifat două recorduri fabuloase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FIFA l-a desemnat omul meciului, dar Cristiano Ronaldo consideră că oricare dintre coechipierii săi ar fi meritat să câștige premiul respectiv.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, la ora de sinceritate după Portugalia – Ghana 3-2

Cristiano Ronaldo și-a lăudat echipa pentru prestația din meciul de debut de la Campionatul Mondial.

Joao Felix (78′) și Rafael Leao (80′) au marcat celelalte două goluri ale Portugaliei, din pasele lui Bruno Fernandes. De cealaltă parte, Andre Ayew (73′) și Osman Bukari (89′) au punctat pentru Ghana.

CR7 a fost întrebat cărui coleg i-ar oferi titlul pentru omul meciului, dacă ar putea. Căpitanul lusitanilor a oferit un răspuns sincer, după victoria muncită cu Ghana.

Reclamă

„I l-aș da lui Joao Felix, Bruno Fernandes, Danilo, oricăruia dintre ei. L-aș da întregii echipe deoarece cu toții au luptat din greu”, a spus Cristiano Ronaldo, după Portugalia – Ghana 3-2.

View this post on Instagram


A post shared by FIFA World Cup (@fifaworldcup)

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, primul jucător care înscrie la 5 Cupe Mondiale!

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în Portugalia – Ghana, dintr-un penalty obținut tot de el. Grație golului din minutul 65, atacantul de 37 de ani a bifat două recorduri fantastice.

CR7 a devenit primul jucător care înscrie la 5 Campionate Mondiale. Portughezul mai marcase la turneele finale din 2006, 2010, 2014 și 2018.

În același timp, Ronaldo a devenit cel mai în vârstă marcator al Portugaliei la Cupa Mondială, la 37 de ani și 295 de zile. Atacantul lusitan deținea deja recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria naționalei sale, la Campionatul Mondial.

CR7 avea 21 de ani și 132 de zile când a înscris la Mondialul din 2006, din Germania.

Cristiano Ronaldo a caracterizat drept „o mare mândrie” faptul că a devenit primul fotbalist care înscrie la 5 turnee diferite ale Campionatului Mondial.

„Este un moment frumos, la a 5-a mea Cupă Mondială. Am câștigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Reclamă

Știm că în aceste competiții câștigarea primului meci era crucial. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie. A fost greu, dar am fost câștigat pe merit! După cum am spus, am vrut să începem cu dreptul. Am câștigat, am jucat bine, am ajutat echipa”, a spus Cristiano Ronaldo, conform ojogo.pt.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana 3-2

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, la ora de sinceritate! „Cui i-ai da premiul pentru omul meciului?”
  • Ce a răspuns starul portughez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și