Închide meniul

CM 2022 Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial. Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi al Portugaliei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2022, 14:29

CM 2022 Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial. Ce s-a întâmplat la antrenamentul de azi al Portugaliei

CM 2022 Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial.

Cristiano Ronaldo, în Portugalia - Elveția 6-1 / Profimedia Images

CM 2022 Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial, asta după ce Fernando Santos a decis să îl țină 74 de minute pe banca de rezerve, în duelul din optimi cu Elveția, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Santos i-a anunțat azi pe jucătorii care nu au fost utilizați din primul minut sau deloc în meciul cu Elveția că vor avea parte de un antrenament azi, dar Ronaldo a ales să rămână la sală alături de titulari, susține Marca.

CM 2022 Cristiano Ronaldo menține tensiunea la Mondial

Asta în situația în care stafful portughezilor susține că nu există probleme fizice pentru starul despărțit recent de Manchester United. Alegerea lui nu face decât să lase loc de interpretări legate de tensiunile din lotul Portugaliei.

Decizia lui Cristiano Ronaldo vine în continuarea gesturilor făcute după ce echipa sa a demolat Elveția. CR7 a ales să plece direct spre vestiare, în timp ce colegii săi sărbătoreau alături de fani calificarea în sferturile de finală ale CM 2022.

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Reclamă

„Crezi că există cineva căruia să îi place să fie pe bancă? Nu cred că Cristiano a fost fericit. Dacă selecţionerul m-ar lăsa pe bancă la meciul următor, și eu aş fi supărat.

Cristiano își face treaba, își face partea și este fericit pentru rezultat deoarece este obiectivul tuturor să ajungem cât mai departe posibil.

Când Cristiano joacă şi echipa pierde, toată lumea vorbeşte despre el. Este cel mai faimos jucător din lume. Nimeni nu e mai faimos decât el în sport. Din sport, nu doar din fotbal”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de Football Daily.

Reclamă 4 / 0/3

Portugalia se va duela cu Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

A fost primul meci din fazele eliminatorii ale unui turneu final în care Ronaldo începe pe bancă la naționala Portugaliei, după 14 ani. Ultima oară s-a întâmplat la EURO 2008, când atacantul avea 23 de ani.

Recomandări
  • Probleme pentru Cristiano Ronaldo la națională
  • Ronaldo, rezervă în meciul cu Elveția

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și