Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține! Ce i-a spus lui Piers Morgan, după golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 12:02

CM 2022 | Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține! Ce i-a spus lui Piers Morgan, după golul „fantomă din Portugalia – Uruguay 2-0

Cristiano Ronaldo este căpitanul naționalei Portugaliei

Cristiano Ronaldo este căpitanul naționalei Portugaliei / Profimedia

Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține și l-a contactat pe Piers Morgan, cel care i-a luat interviul „exploziv” din presa britanică, în care starul portughez a dat de pământ cu conducerea lui Manchester United. În urma interviului publicat în The Sun, CR7 s-a despărțit de clubul de pe Old Trafford, iar în prezent se află fără angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia a învins Uruguay cu 2-0, în runda a doua din faza grupelor, și s-a calificat matematic în optimile Cupei Mondiale din Qatar.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține! Ce i-a spus lui Piers Morgan, după Portugalia – Uruguay 2-0

Bruno Fernandes a marcat o „dublă” în fața sud-americanilor. La primul gol, din minutul 54, Cristiano Ronaldo a părut că a fost ultimul care a atins mingea, dar arbitrii i-au atribuit reușita lui Bruno.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca și când el ar fi fost marcatorul golului. Chiar și după fluierul de final, căpitanul lusitanilor a fost surprins de camerele TV în timp ce le explica coechipierilor că a atins mingea cu capul, la centrarea expediată de Bruno Fernandes.

Reclamă

Piers Morgan a ținut să lămurească această controversă și a făcut public mesajul pe care i l-a transmis Cristiano Ronaldo, după victoria Portugaliei de la Cupa Mondială.

CR7 l-a asigurat pe jurnalistul din Marea Britanie că a „șters” mingea cu capul.

Reclamă 4 / 0/3

„Ronaldo mi-a confirmat că a atins mingea cu capul. Chiar și Bruno (n.r. – Fernandes) este de acord”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Într-adevăr, Bruno Fernandes a avut aceeași părere ca și Cristiano:

„Am sărbătorit golul ca și cum ar fi fost al lui Cristiano. Mi s-a părut că a atins mingea. Obiectivul meu era să îi centrez. Indiferent cum ar fi, suntem fericiți pentru victorie”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Uruguay 2-0.

Ce a spus Cristiano Ronaldo, după meciul Portugalia – Uruguay 2-0

Cristiano Ronaldo a oferit prima reacție după meciul Portugalia – Uruguay 2-0, în urma căruia lusitanii și-au asigurat calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

„Suntem în optimile de finală ale Cupei Mondiale! Super treabă, echipă! Ne-am afirmat puterea și calitatea în fața unui adversar puternic. Să mergem! Suntem în luptă și visul nostru este încă viu! Hai, Portugalia!”, a scris Cristiano Ronaldo, după meci, pe Instagram.

Selecţionata Portugaliei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Uruguayului cu scorul de 2-0, luni seara, pe Lusail Stadium din Al Daayen, într-un meci din Grupa H.

Reclamă

Lusitanii au dominat jocul şi au reuşit să se impună prin golurile marcate de Bruno Fernandes (54, 90+3 – penalty) în faţa unei echipe care a dezamăgit din nou, fiind departe de vremurile de glorie în care obţinea titlul mondial (1930, 1950) sau se clasa aproape de podium (locul 4 – 2010).

Seleccao şi-a creat prima ocazie în min. 3, când William Carvalho a reluat din voleu de la 15 metri, dar peste poartă. Uruguayul a replicat prin Gimenez (12), cu lovitură de cap peste poartă.

Joao Felix (16) a încercat un şut de la 16 metri, dar a fost blocat de Gimenez. Uruguayenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize, prin Bentancur (32), o acţiune personală, însă mijlocaşul lui Tottenham, rămas singur cu portarul, a fost blocat de Diogo Costa.

Până la pauză, Cristiano Ronaldo (37) s-a remarcat o singură dată, dar Rochet a blocat reluarea starului portughez din poziţie incomodă şi uşor dezechilibrat.

După pauză, Joao Felix (52) a ameninţat poarta lui Rochet, dar a şutat doar în plasa laterală.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține
  • Ce i-a spus lui Piers Morgan, după golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și