Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes? Cipul din minge a decis cine a marcat golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0

Cosmin Cioboată Publicat: 29 noiembrie 2022, 13:19

CM 2022 | Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes? Cipul din minge a decis cine a marcat golul „fantomă din Portugalia – Uruguay 2-0

Portugalia s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Qatar

Portugalia s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Qatar / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes?
  • Cipul din minge a decis cine a marcat golul „fantomă” din Portugalia – Uruguay 2-0

CM 2022 | Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes? Aceasta este întrebarea pe care mulți fani din lumea fotbalului și-au pus-o după golul „fantomă” din meciul Portugalia – Uruguay 2-0, de la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 54, Bruno Fernandes a trimis o centrare în careu, iar Cristiano Ronaldo a încercat s-o devieze în poartă, cu capul.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo sau Bruno Fernandes? Tehnologia a decis cine a marcat primul gol din Portugalia – Uruguay 2-0

Mingea a intrat în plasă, iar CR7 s-a bucurat ca și când el ar fi marcat. La două minute după gol, FIFA l-a desemnat pe Bruno Fernandes ca marcator, considerând că Ronaldo n-a atins balonul.

Reclamă

În mediul online au apărut o mulțime de reacții legate de faza respectivă și s-au creat două tabere. În mod surprinzător, inclusiv Bruno Fernandes a considerat că Ronaldo a fost cel care a atins ultimul mingea, înainte să intre în poartă.

Toată incertitudinea a fost îndepărtată însă cu ajutorul tehnologiei. Potrivit cotidianul spaniol As, cipul din mingea de la Campionatul Mondial nu a semnalizat nicio atingere din partea lui Cristiano Ronaldo, la faza de la primul gol din meciul Portugalia – Uruguay.

Reclamă

„Un cip i-a furat golul lui Cristiano Ronaldo!”, au titrat jurnaliștii as.com.

Prin urmare, FIFA va menține, cel mai probabil, decizia de a-l credita pe Bruno Fernandes ca și autor al golului din minutul 54.

„Nu mai poate exista nicio dezbatere. Bruno a spus că s-a bucurat fără să știe că este golul lui, dar tehnologia a rezolvat această problemă”, a mai notat cotidianul As.

Reclamă 4 / 0/3

Tot Bruno Fernandes a marcat și al doilea gol al Portugaliei în prelungirile meciului, din penalty. În urma victoriei cu Uruguay, din runda a doua a grupelor, Portugalia și-a asigurat calificarea în optimile Campionatului Mondial din Qatar.

Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține! Ce i-a spus lui Piers Morgan, după duelul Portugalia – Uruguay 2-0

Cristiano Ronaldo nu s-a putut abține și l-a contactat pe Piers Morgan, cel care i-a luat interviul „exploziv” din presa britanică, în care starul portughez a dat de pământ cu conducerea lui Manchester United. În urma interviului publicat în The Sun, CR7 s-a despărțit de clubul de pe Old Trafford, iar în prezent se află fără angajament.

Morgan a ținut să lămurească această controversă și a făcut public mesajul pe care i l-a transmis Cristiano Ronaldo, după victoria Portugaliei de la Cupa Mondială.

CR7 l-a asigurat pe jurnalistul din Marea Britanie că a „șters” mingea cu capul, la primul gol al lusitanilor.

„Ronaldo mi-a confirmat că a atins mingea cu capul. Chiar și Bruno (n.r. – Fernandes) este de acord”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter.

Într-adevăr, Bruno Fernandes a avut aceeași părere ca și Cristiano:

Reclamă

„Am sărbătorit golul ca și cum ar fi fost al lui Cristiano. Mi s-a părut că a atins mingea. Obiectivul meu era să îi centrez. Indiferent cum ar fi, suntem fericiți pentru victorie”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Uruguay 2-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY