Închide meniul

CM 2022 | Cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, după eliminarea Braziliei! Cine este noua favorită a bookmakerilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 9:19

CM 2022 | Cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, după eliminarea Braziliei! Cine este noua favorită a bookmakerilor

Cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, după eliminarea Braziliei

Neymar, cu ochii în lacrimi după eliminarea Braziliei de la CM 2022 / Profimediaimages

S-a aflat cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, după eliminarea Braziliei. Marea favorită a fost trimisă acasă de Croația, după executarea loviturilor de departajare. În schimb, Argentina s-a calificat în semifinale și a devenit favorită la câștigarea turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a avut o seară de gală și a contribuit la performanța „pumelor”. Atacantul în vârstă de 35 de ani a înscris un gol și a oferit un assist magistral. A fost și primul fotbalist al Argentinei care a înscris la loviturile de departajare.

Cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, după eliminarea Braziliei

Astfel, dacă Argentina era văzută cu șansa a treia înainte de startul sferturilor de finală, acum a ajuns mare favorită. Are cota 2.75 la ridicarea trofeului, în condițiile în care avea cotă 6.00 înainte să obțină calificarea în semifinale.

Franța este considerată a avea a doua șansă și are cota 4.00. Kylian Mbappe este în fața marelui meci cu Anglia, din „sferturi”. Portugalia lui Cristiano Ronaldo are cota 5.50 că va câștiga Mondialul din Qatar. Lusitanii au duel cu Maroc pentru prezența în careul de ași.

Anglia are cota 6.00 la pariuri. Chiar dacă a eliminat Brazilia, Croația nu este văzută cu mari șanse de bookmakeri. Are cota 10.00. Maroc, în schimb, are cota 30.00.

Reclamă

Argentina – Croația, prima semifinală de la Campionatul Mondial

Argentina – Croația este prima semifinală de la Campionatul Mondial din Qatar! Lionel Messi și coechipierii săi vor să își ia revanșa în fața croaților, după umilința suferită la ediția precedentă, din 2018.

Argentina și Croația au obținut calificarea în penultimul act de la Campionatul Mondial după două meciuri „incendiare” disputate în sferturi, decise la loviturile de departajare.

Sud-americanii au învins Olanda la „loteria penalty-urilor”, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), în timp ce croații au trecut de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Reclamă 4 / 0/3

Argentina și Croația s-au mai întâlnit de 5 ori de-a lungul timpului. Fiecare națională s-a impus de câte două ori, în timp ce altă partidă s-a încheiat la egalitate.

Ultimul meci direct a avut loc la Campionatul Mondial din 2018, când Croația a desființat Argentina în faza grupelor. La turneul din Rusia, vicecampioana s-a impus cu un categoric 3-0, grație golurilor marcate de Ante Rebic, Luka Modric și Ivan Rakitic.

Croația a mai învins Argentina în 2006, scor 3-2, într-un meci amical. De cealaltă parte, sud-americanii s-au impus în fața Croației la Campionatul Mondial din 1998, scor 1-0, și într-un amical disputat în 2014, scor 2-1. Prima confruntare dintre cele două, din 1994, s-a încheiat cu 0-0, într-un alt amical.

Lionel Messi a criticat arbitrajul după Olanda – Argentina

Lionel Messi a criticat arbitrajul din meciul Olanda – Argentina, din sferturile Campionatului Mondial din Qatar 2022. „La Pulga” l-a făcut praf pe centralul spaniol Mateu Lahoz, în ciuda calificării în semifinale.

Messi susține că Argentina s-a temut când a aflat că va arbitrată de Mateu Lahoz.

Simt multă furie, cred că nu s-a vrut să ne calificăm. Nu vreau să vorbesc despre arbitru, pentru că te penalizează, nu poți să vorbești liber. Ne-a fost frică pentru că îl știam pe Mateu Lahoz.

FIFA trebuie să revizuiască ce s-a întâmplat. Nu pot pune un arbitru care nu este la înălțime la un asemenea meci. Sunt multe detalii pe teren de care îți dai seama că s-au luat decizii în favoarea lor!”, a spus Lionel Messi, conform Tyc Sports.

Reclamă

Mateu Lahoz a acordat opt cartonașe galbene pentru jucătorii Argentinei și șase celor olandezi.

Recomandări
  • Cine este favorită la câștigarea CM 2022
  • Cum arată cotele după eliminarea Braziliei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și