Închide meniul

CM 2022 | Cum arată glezna lui Neymar, la două zile după accidentarea de la Cupa Mondială

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 noiembrie 2022, 21:27

CM 2022 | Cum arată glezna lui Neymar, la două zile după accidentarea de la Cupa Mondială

Cum arată glezna lui Neymar după accidentarea din Brazilia - Serbia 2-0

Neymar a postat pe Instagram o imagini dură cu glezna sa, după accidentarea suferită în meciul Brazilia – Serbia 2-0, din grupa G de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a părăsit terenul în minutul 79, fiind înlocuit de Antony. Starul de la PSG a fost surprins ulterior plângând pe banca de rezerve, fiind înconjurat de coechipieri.

CM 2022 | Cum arată glezna lui Neymar după accidentarea din Brazilia – Serbia 2-0

Deși au trecut mai bine de două zile de la partidă, Neymar nu dă semne de recuperare. Glezna starului brazilian este în continuare foarte umflată.

Instagram Neymar

Brazilianul a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fault după care s-a resimţit puternic. În ciuda contactului teribil, sârbul nu a fost sancţionat de către centralul iranian al partidei.

Neymar nu va mai juca în ultimele două partide ale Braziliei din faza grupelor, cu Elveția și Camerun.

Reclamă

Mesaj impresionant al lui Neymar, după accidentarea din meciul cu Serbia

Starul Braziliei a postat vineri un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a anunţat că va face tot posibilul pentru a-şi ajuta colegii.

Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia. 

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele… și din nou într-o Cupă Mondială. 

Reclamă 4 / 0/3

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine. 

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
  • Cum arată glezna lui Neymar
  • S-a accidentat în Brazilia – Serbia 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și