Închide meniul

CM 2022 | Decizia luată de Didier Deschamps după ce Karim Benzema ratează Campionatul Mondial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2022, 13:29

CM 2022 | Decizia luată de Didier Deschamps după ce Karim Benzema ratează Campionatul Mondial

CM 2022 | Decizia luată de Didier Deschamps după ce Karim Benzema ratează Campionatul Mondial

Didider Deschamps, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Decizia luată de Didier Deschamps după ce Karim Benzema ratează Campionatul Mondial e surprinzătoare. Deţinătorul Balonului de Aur nu va fi înlocuit în lotul „Les Bleus”, a anunţat, duminică, selecţionerul Didier Deschamps, citat de AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu”, a răspuns selecţionerul pentru emisiunea Telefoot privind o eventuală înlocuire cu un alt jucător, aşa cum permitea regulamentul FIFA până luni.

CM 2022 | Decizia luată de Didier Deschamps după ce Karim Benzema ratează Campionatul Mondial

Totodată, Deschamps a precizat că fundaşul Raphael Varane, accidentat de la finele lunii octombrie la o coapsă, „va fi disponibil” pentru meciul de marţi cu Autralia, primul al campionilor mondiali en titre la Cupa Mondială 2022.

Varane, jucătorul echipei Manchester United, accidentat de pe 22 octombrie, a efectuat sâmbătă primul antrenament colectiv alături de francezi la Doha.

Benzema a declarat forfait pentru Cupa Mondială de fotbal după ce s-a accidentat sâmbătă la o coapsă în timpul antrenamentului, a anunţat Federaţia franceză de fotbal, cu trei zile înaintea primului meci cu Australia.

Reclamă

Examenele medicale efectuate golgheterului echipei Real Madrid au confirmat o „leziune” la nivelul cvadricepsului de la coapsa stângă care va „necesita un termen de convalescenţă de trei săptămâni”, a precizat FFF.

Regulamentele FIFA permit convocarea unui nou jucător până luni, în ajunul meciului Franţa-Australia, pentru a opera o înlocuire de ultim moment în caz de accidentare.

Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial

Karim Benzema a avut prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial. Accidentarea de la antrenamentul de sâmbătă îl va ține departe de teren pentru cel puțin trei săptămâni, iar mesajul său a fost unul clar: ”las locul unui coleg care poate ajuta mai mult echipa”.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

Recomandări
  • Karim Benzema ratează CM 2022
  • Didier Deschamps nu a mai chemat un alt jucător

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și