Închide meniul

CM 2022 | Dialog exploziv între Virgil van Dijk și Marco van Basten: „Nu se impune ca lider!”/”E ușor să vorbești din studio!”

Cosmin Cioboată Publicat: 26 noiembrie 2022, 9:24

CM 2022 | Dialog exploziv între Virgil van Dijk și Marco van Basten: „Nu se impune ca lider!/E ușor să vorbești din studio!

Virgil van Dijk este căpitanul naționalei Olandei

Virgil van Dijk este căpitanul naționalei Olandei / Profimedia

  • Dialog exploziv între Virgil van Dijk și Marco van Basten
  • „Nu se impune ca lider!”/”E ușor să vorbești din studio!”

A avut loc un dialog exploziv între Virgil van Dijk și Marco van Basten. Legendarul atacant olandez l-a criticat public pe Van Dijk, actualul căpitan al „Portocalei Mecanice”. Van Basten i-a reproșat fundașului de la Liverpool că „nu se impune ca lider”, după primele două meciuri disputate de batavi la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica lui Virgil van Dijk n-a întârziat să apară, după „săgețile” trimise de fostul campion european din 1988, care mai nou activează ca „pundit”.

CM 2022 | Dialog exploziv între Virgil van Dijk și Marco van Basten

Olanda se află pe primul loc în grupa A de la Cupa Mondială, cu 4 puncte. Van Dijk și coechipierii săi joacă în ultima rundă din faza grupelor cu naționala țării gazdă, Qatar, și se află la un pas de calificarea în optimi.

Reclamă

Totuși, jocul „Portocalei Mecanice” nu l-a impresionat pe Marco van Basten. Fostul mare atacant s-a arătat dezamăgit, în special, de atitudinea lui Virgil van Dijk.

Van Basten l-a acuzat pe căpitanul Olandei că nu își asumă responsabilitatea în cadrul echipei.

Reclamă

„Nu se impune ca lider. Nu are nicio responsabilitate în echipă. Face niște ‘gălăgie’, dar nu spune absolut nimic, asta e modul lui de abordare. Se uită la jucătorul advers când trage, îl așteaptă. De ce stă și privește? Trebuie să-l atace, nu să-l lase să tragă”, a spus Marco van Basten, citat de presa din Olanda.

Discursul lui Marco van Basten l-a enervat teribil pe Virgil van Dijk. Fundașul de 31 de ani i-a dat o replică acidă fostului internațional, făcând referire la noul său job, de expert în emisiunile sportive.

„Nu cred că are vreodată ceva pozitiv de spus, așa că nu pot spune multe. E ușor să vorbești din studio. Eu, un eșec ca și căpitan? Ce vreți să fac cu această părere? Mereu sunt direct. Încerc să conduc echipa în cel mai bun mod posibil”, a declarat Virgil van Dijk.

Reclamă 4 / 0/3

Olanda a învins Senegal, scor 2-0, și a încheiat la egalitate meciul cu Ecuador, scor 1-1, în primele două runde din faza grupelor. Naționala lui Louis van Gaal are nevoie de cel puțin un egal în ultimul meci, împotriva Qatarului, pentru a-și asigura calificarea în optimi.

Situația actuală din grupa A de la Campionatul Mondial:

1. Olanda 4p
2. Ecuador 4p
3. Senegal 3p
4. Qatar 0p

Olanda, ținută în „șah” de Ecuador, la Campionatul Mondial din Qatar

Meciul Olanda – Ecuador 1-1 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT, pe AS.ro. Olanda se va duela cu Qatar, în ultimul meci, în timp ce Ecuador va avea un duel decisiv cu Senegal!

Gakpo a reuşit să deschidă scorul repede în meci. Vârful care evoluează la PSV a marcat cu un şut superb, de la marginea careului. Ulterior, pe final de repriză, Ecuador a avut un gol anulat, pe motiv e ofsaid.

Sud-americanii au reuşit să egaleze în repriza secundă. În minutul 50, Valencia a reuşit cel de-al treilea gol al său de la actuala ediţie de Campionat Mondial. Ulterior, 10 minute mai târziu, Gonzala Plata a zguduit bara transversală.

CM 2022 | Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială din Qatar

Clasament Grupa A

Reclamă

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă” 19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Feyenoord s-a distrat cu marea rivală Ajax și s-a impus cu scorul de 6-0, în derby-ul Olandei
Fotbal extern • 7 apr., 17:56
Feyenoord – Ajax 6-0! „Măcel” în campionatul Olandei! „Lăncierii”, la cea mai dură înfrângere din istoria derby-ului
Fotbal extern • 25 feb., 19:51
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit
Fază Rară în Arsenal Liverpool 3-1
Premier League • 4 feb., 21:04
FOTO
Fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1! Alisson și Virgil van Djik s-au făcut de râs. Coșmar absolut pentru portarul brazilian
Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool
Premier League • 27 ian., 15:44
Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool: „Să fie cea mai bună perioadă!”
Spania - Olanda 7-8, în AntenaPLAY
Alte sporturi • 13 ian., 22:20
Spania – Olanda 7-8, în AntenaPLAY! Olanda a câştigat Campionatul European de polo feminin. A răpus campioana en-titre!