Închide meniul

CM 2022 | Olanda – Ecuador 1-1. Gakpo şi Valencia au marcat golurile remizei din Grupa A! Ecuador are şanse la calificare! Qatar, prima naţională eliminată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2022, 17:30 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 20:07

CM 2022 | Olanda – Ecuador 1-1. Gakpo şi Valencia au marcat golurile remizei din Grupa A! Ecuador are şanse la calificare! Qatar, prima naţională eliminată

Meci superb între Ecuador şi Olanda

Profimedia

Meciul Olanda – Ecuador 1-1 a putut fi urmărit în format LIVE TEXT, pe AS.ro. Olanda se va duela cu Qatar, în ultimul meci, în timp ce Ecuador va avea un duel decisiv cu Senegal!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gakpo a reuşit să deschidă scorul repede în meci. Vârful care evoluează la PSV a marcat cu un şut superb, de la marginea careului. Ulterior, pe final de repriză, Ecuador a avut un gol anulat, pe motiv e ofsaid.

Sud-americanii au reuşit să egaleze în repriza secundă. În minutul 50, Valencia a reuşit cel de-al treilea gol al său de la actuala ediţie de Campionat Mondial. Ulterior, 10 minute mai târziu, Gonzala Plata a zguduit bara transversală.

Olanda – Ecuador 1-1

Final! Olanda – Ecuador 1-1! Cele două echipe rămân la egalitate de puncte, după confruntarea directă. Totul se va decide în ultima rundă, după meciurile Olanda – Qatar şi Ecuador – Senegal!

Min. 60: Bară Ecuador! Şutul violent al lui Gonzalo Plata a lovit bara transversală.

Reclamă

Min. 50: GOOOL Ecuador! Valencia a marcat din câţiva metri şi a dat al treilea său gol la Campionatul Mondial.

Min. 46: Începe repriza secundă dintre Olanda şi Ecuador!

Pauză! Olanda intră în avantaj la vestiare, după golul reuşit de Gakpo!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+2: Gol anulat pentru Ecuador! Reuşita lui Estupinia a fost anulată pe motiv de ofsaid!

Min. 6: GOL Olanda! Gakpo a reuşit să deschidă scorul, prin Gakpo! Atacantul a şutat imparabil, de la marginea careului, portarul Ecuadorului neavând nicio şansă!

Min. 1: Începe meciul dintre Olanda şi Ecuador!

Olanda: Noppert – Dumfries, Timber, van Dijk, Ake, Blind – Koopmeiners, F. de Jong, Klaassen – Bergwijn, Gakpo
Rezerve: Berghuis, Bijlow, L. de Jong, de Ligt, Depay, de Roon, de Vrij, Frimpong, Janssen, Lang, Malacia, Pasveer, Simons, Taylor, Weghorst
Selecționer: Louis van Gaal

Ecuador: Galindez – Preciado, Porozo Vernaza, Torres, Hincapie, Estupinian – Plata, Mendez, Caicedo, Estrada – Valencia
Rezerve: Arreaga, Cifuentes, Dominguez, Franco, Gruezo, Ibarra, Mena, Pacho, Palacios, Preciado, Ramirez, Reasco, Robert Arboleda, Rodriguez, Sarmiento
Selecționer: Gustavo Alfaro

Cele două reprezentative vor fi adversare în premieră. Selecţionerul Olandei a dezvăluit că se teme de confruntarea cu Ecuador.

Întâlnim o echipă mai organizată decât Senegal, cu jucători inteligenți. Cred că ne vor pune în dificultate mai mult decât a facut-o Senegalul. Am analizat aproximativ 15 jucători ecuadorieni în ultimul an și jumătate.

Reclamă

Știm că Ecuador este o echipă bună, un adversar agresiv. Nu au pierdut vreun meci în ultimele 3-4 luni. Folosesc un sistem inteligent. Ecuador nu este o echipă care să marcheze multe goluri, însă nici nu este una care să primească multe.

ând ai posesia, nu poți juca așa cum am făcut-o noi împotriva Senegalului. Atunci când vom înfrunta naționale puternice, va trebui să îmbunătățim acest aspect. Altfel, nu vom putea câștiga”, a declarat Louis Van Gaal, potrivit sport.es.

Ce nu s-a văzut la TV, în Qatar – Ecuador

Un scandal a izbucnit în tribunele stadionului Al Bayt, la meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Un fan ecuadorian i-a provocat pe suporterii Qatarului, iar imaginile au adunat peste 12 milioane de vizualizări în mediul online, în mai puțin de 3 ore.

Spiritele s-au încins teribil în tribune, iar videoclipul a făcut furori pe rețelele sociale. La un moment dat, un suporter al Ecuadorului s-a ridicat în picioare, în tribună, și a început să râdă pe seama fanilor din Qatar.

Bani, bani!”, a început să strige sud-americanul, gesticulând către spectatorii arabi din jurul său.

Unii dintre fanii din Qatar s-a enervat și l-a confruntat.

Taci din gură și așază-te!”, a strigat unul dintre șeicii din tribune, iar sud-americanul s-a conformat. Acesta s-a pus la loc pe scaun și i-a îndemnat pe rivalii săi să se liniștească.

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia lui

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa. Selecţionerul Olandei a fost surprins de camerele TV în timp ce îi făcea o propunere indecentă soţiei sale. Când şi-a dat seama că a fost filmat, Van Gaal a început să râdă.

Imagini incredibile la unul dintre antrenamentele Olandei. Selecţionerul Van Gaal a oferit imagini incredibile alături de soţia sa. Acesta i-a făcut o propunere indecentă, deşi era filmat.

„Poți veni la hotel, dar numai în camera mea, să ne-o tragem”, i- aspus Van Gaal soţie sale, după care a izbucnit în râs după ce şi-a dat seama că este filmat.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și