Închide meniul

CM 2022 | Didier Deschamps, prima reacție după calificarea Franței în finala Cupei Mondiale: „Este multă emoție și mândrie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 decembrie 2022, 23:55

CM 2022 | Didier Deschamps, prima reacție după calificarea Franței în finala Cupei Mondiale: „Este multă emoție și mândrie!

Didier Deschamps, prima reacție după calificarea Franței în finala Cupei Mondiale

Didier Deschamps celebrează victoria Franței în fața Marocului și calificarea în finala Cupei Mondiale / Profimedia

Didier Deschamps a avut prima reacție după calificarea Franței în finala Cupei Mondiale. Ce a spus selecționerul Les Bleus după victoria cu 2-0 în fața Marocului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța s-a calificat din nou în finala Cupei Mondiale, după ce a reușit această performanță și în 2018. Campioana mondială en-titre este singura națională din ultimii 20 de ani care atinge două finale consecutive, după Brazilia în 1998 și 2002.

CM 2022 | Didier Deschamps, prima reacție după calificarea Franței în finala Cupei Mondiale

Didier Deschamps a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor săi.

„Este multă emoție, mândrie, va fi un ultim pas. Suntem împreună cu jucătorii de o lună, nu este niciodată ușor, suntem foarte fericiți!”, a spus Didier Deschamps, conform rmcsport.com.

Deschamps este selecționerul Franței din iulie 2012. Cu el la conducere, Les Bleus au ajuns în finala EURO 2016, au câștigat Cupa Mondială din 2018 și au atins din nou ultimul act la Mondial, în 2022.

Reclamă

 Presa internațională, reacție după ce Kylian Mbappe și Franța s-au calificat din nou în finala Cupei Mondiale

În ultimul act, Franța lui Kylian Mbappe va juca împotriva Argentinei lui Lionel Messi.

“Noi îl punem la locul lui”, a scris L’Equipe.

“Les Bleus vor înfrunta Argentina în marea finală!“, notează RMC Sport.

Reclamă 4 / 0/3

“Franța revine într-o altă finală!”, scriu spaniolii de la as.com.

“Micul prinț se agață de coroană!”, au titrat ibericii de la MARCA.

“Visul nord-africanilor la Cupa Mondială s-a năruit, în ciuda încercării curajoase de a-i învinge pe campionii en-titre… în timp ce Hernandez și Kolo Muani marchează golurile care o trimit pe Franța în finala cu Argentina!”, scrie Daily Mail.

“Theo o duce pe Franța în finală: va fi finală Messi-Mbappe!”, scrie Gazzetta dello Sport.

“Franța a învins Maroc și va fi rivala Argentinei în finală!”, notează argentinienii de la TyC Sports.

Franța – Maroc 2-0

Franţa a început semifinala cu un gol al lui Theo Hernandez, marcat în minutul 5, din semi-foarfecă. În minutul 10, portarul Lloris a intervenit respingând şutul de la distanţă lui Ounahi, iar în minutul 18 Giroud a trimis în bara porţii lui Bounou.

Marocanii au cerut penalti la contactul din careu dintre Theo Hernandez şi Boufal, dar arbitrul a dat un cartonaş galben marocanului, pentru fault în atac. Pe final de repriză Franţa a mai ratat prin Giroud şi Varane, însă El Yamiq a dat emoţii prin bara sa din minutul 45.

Reclamă

A urmat mingea respinsă excelent de Konate din faţa lui En Nesyri, în minutul 54, iar în minutul 71 Thuram a trimis pe lângă poarta marocană cu o lovitură de cap. Francezii au majorat avantajul în minutul când o acţiune colectivă a elevilor lui Deschamps l-a adus pe Kolo Muani în faţa porţii şi jucătorul de la Eintracht, care abia intrase pe teren, a înscris pentru 2-0.

Maroc a mai ratat o ocazie uriaşă pe final, dar reuşita lui Kolo Muani fost ultimul gol al meciului care face din Franţa prima echipă din ultimele două decenii care îşi va apăra titlul mondial, în finala de duminică, împotriva Argentinei.

Recomandări
  • Didier Deschamps, prima reacție după calificarea Franței în finala Cupei Mondiale
  • Ce a spus selecționerul Franței

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și