Închide meniul
Foto

CM 2022 | Diogo Costa, portarul Portugaliei, aproape de o gafă colosală în partida cu Ghana, la ultima fază a meciului! Ronaldo şi-a pus mâna în cap

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2022, 20:27

Reclamă
CM 2022 | Diogo Costa, portarul Portugaliei, aproape de o gafă colosală în partida cu Ghana, la ultima fază a meciului! Ronaldo şi-a pus mâna în cap

Gafa uriaşă făcută de Diogo Costa

Captură TVR 1

Diogo Costa, portarul Portugaliei, aproape de o gafă colosală în partida cu Ghana. În minutul 10 al prelungirilor meciului, portarul lui Porto i-a dat emoţii uriaşe lui Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul Portugaliei a pus mingea jos, fără să ştie că Bukari era în spatele său. Atacantul Ghanei a venit din spate şi i-a luat mingea. Din fericire pentru portughez, jucător african a alunecat şi nu a putut trimite cum trebuie la poartă.

Diogo Costa, portarul Portugaliei, aproape de o gafă colosală în partida cu Ghana! Ronaldo şi-a pus mâna în cap

Cristiano Ronaldo a fost şocat pe marginea terenului de gafa de începător a colegului său. Acesta a rămas cu gura căscată şi şi-a pus mâna în cap. Ronaldo a scăpat de emoţii abia după ce arbitrul a fluierat finalul partidei.

Video AICI cu faza ireală.

Cristiano Ronaldo e uriaş! A devenit primul jucător din istorie care marchează la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo a devenit pentru jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Starul portughez a deschis scorul cu Ghana dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut. Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. A devenit singurul jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Ronaldo a atins această performanţă în partida cu Ghana.

Reclamă

În minutul 65 al partidei cu Ghana, Cristiano Ronaldo a transformat impecabil un penalty pe care tot el l-a obţinut şi a scris istorie.

Portugalia – Ghana 3-2. Spectacol total la Campionatul Mondial

Portugalia – Ghana 3-2! Partida din prima etapă din Grupa H de la Campionatul Mondial a fost în format live text, pe AS.ro. Lusitanii au debutat cu o victorie spectaculoasă la turneul final din Qatar!

La Doha, pe Stadionul 974, Portugalia a deschis scorul dintr-un penalty, în minutul 65. Cristiano Ronaldo a fost faultat în careu de către Salisu şi arbitrul american Elfath a acordat penalti, transformat tot de Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Ghanezii au egalat în minutul 73, prin Andre Ayew, dar scorul de 1-1 de pe tabelă a durat doar cinci minute, pentru că lusitanii au lovit decisiv într-un timp extrem de scurt. Joao Felix a făcut 2-1 în minutul 78, iar nou intratul Rafael Leao a majorat scorul la 3-1 pentru portughezi. Intrat pe teren în minutul 77, Osman Bukari a stabilit scorul final înscriind pentru Ghana în minutul 88.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și