Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Fanii Arabiei Saudite au sărbătorit victoria cu Argentina în stilul lui Cristiano Ronaldo! + Reacţia virală a comentatorului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 15:46

CM 2022 | Fanii Arabiei Saudite au sărbătorit victoria cu Argentina în stilul lui Cristiano Ronaldo! + Reacţia virală a comentatorului

Fanii Arabiei Saudite au sărbătorit victoria cu Argentina în stilul lui Cristiano Ronaldo

Fanii Arabiei Saudite, în timpul partidei cu Argentina/ Profimedia

Fanii Arabiei Saudite au sărbătorit în stilul lui Cristiano Ronaldo victoria cu Argentina, de la Campionatul Mondial din Qatar! Imediat după meci, suporterii care au fost prezenţi pe arenă au imitat celebrul gest pe care lusitanul îl face după marcarea unui gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabia Saudită a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria turneelor finale mondiale. Naţionala lui Renard a învins cu 2-1 naţionala lui Lionel Messi, într-un meci din Grupa C.

Fanii Arabiei Saudite au sărbătorit victoria cu Argentina în stilul lui Cristiano Ronaldo

După victorie colosală obţinută de naţionala lor la turneul final din Qatar, fanii Arabiei Saudite s-au arătat extrem de bucuroşi. Pentru faptul că l-au învins pe Lionel Messi, saudiţii au celebrat succesul cu bine-cunoscutul „Siuu”, folosit de Cristiano Ronaldo.

VEZI AICI VIDEO CU FANII ARABIEI SAUDITE CARE SĂRBĂTORESC ÎN STILUL LUI CRISTIANO RONALO

Şi comentatorul partidei a avut o reacţie virală! Sauditul care comenta meciul nu s-a mai putut abţine la golul secund marcat de arabi, şi s-a dezlănţuit. Comentatorul a început să ţipe, fiind bucuros peste măsură!

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU REACŢIA COMENTATORULUI

Reacţia presei internaţionale după şocul de la Campionatul Mondial

Surpriză de proporţii la Campionatul Mondial 2022. Reacţia presei internaţionale a fost pe măsură după Argentina – Arabia Saudită, scor 1-2. Lionel Messi şi coechipierii săi s-au făcut de râs la primul meci jucat în Qatar.

Argentinienii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 10 de Lionel Messi, din penalty. Arabia Saudită s-a impus datorită golurilor înscrise de Al-Shehri ’49 şi Al Dawsari ’53.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii din Argentina s-au ferit să îi pună la zid pe jucătorii lui Lionel Scaloni. Şocul s-a resimţit în toată lumea! „Lovitură dură pentru Argentina. Arabia Saudită a câştigat şi a surprins lumea„, a titrat Clarin.

„Saudiţii reuşesc prima mare surpriză de la Campionatul Mondial chiar împotriva reprezentativei albiceleste„, au spus şi argentinienii de la El Pais.

„Argentina a pierdut cu Arabia Saudită şi şi-a complicat destinul la Cupa Mondială„, a fost titlul din La Nacion.

„Argentina – Arabia Saudită 1-2. Petardă istorică„, au titrat spaniolii de la Marca.

„Înţepătura arabă. Messi gafează în unul dintre cele mai mari şocuri de la Cupa Mondială. Favoriţii pierd cu Arabia Saudită, 1-2, şi înregistrează prima înfrângere după trei ani„, au scris cei de la The Sun.

„Argentinienii cad de sus„, este titlul ales de francezii de la L’Equipe.

Argentina, una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2), o echipă care avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Reclamă

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Recomandări
  • Cum au sărbătorit saudiţii victoria cu Argentina
  • Reacţia virală a comentatorului partidei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și