Închide meniul

CM 2022 | Reacţia presei internaţionale după şocul de la Campionatul Mondial. Ce au titrat după Argentina – Arabia Saudită 1-2

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2022, 14:39

CM 2022 | Reacţia presei internaţionale după şocul de la Campionatul Mondial. Ce au titrat după Argentina – Arabia Saudită 1-2

Reacţia presei internaţionale după şocul de la Campionatul Mondial. Ce au titrat după Argentina – Arabia Saudită 1-2

Lionel Messi, după Argentina - Arabia Saudită 1-2 / Profimediaimages

Surpriză de proporţii la Campionatul Mondial 2022. Reacţia presei internaţionale a fost pe măsură după Argentina – Arabia Saudită, scor 1-2. Lionel Messi şi coechipierii săi s-au făcut de râs la primul meci jucat în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinienii au condus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 10 de Lionel Messi, din penalty. Arabia Saudită s-a impus datorită golurilor înscrise de Al-Shehri ’49 şi Al Dawsari ’53.

Reacţia presei internaţionale după Argentina – Arabia Saudită 1-2

Jurnaliştii din Argentina s-au ferit să îi pună la zid pe jucătorii lui Lionel Scaloni. Şocul s-a resimţit în toată lumea!

Lovitură dură pentru Argentina. Arabia Saudită a câştigat şi a surprins lumea„, a titrat Clarin.

Saudiţii reuşesc prima mare surpriză de la Campionatul Mondial chiar împotriva reprezentativei albiceleste„, au spus şi argentinienii de la El Pais.

Reclamă

Argentina a pierdut cu Arabia Saudită şi şi-a complicat destinul la Cupa Mondială„, a fost titlul din La Nacion.

Argentina – Arabia Saudită 1-2. Petardă istorică„, au titrat spaniolii de la Marca.

Înţepătura arabă. Messi gafează în unul dintre cele mai mari şocuri de la Cupa Mondială. Favoriţii pierd cu Arabia Saudită, 1-2, şi înregistrează prima înfrângere după trei ani„, au scris cei de la The Sun.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinienii cad de sus„, este titlul ales de francezii de la L’Equipe.

Argentina, una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2), o echipă care avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Irlanda – Italia 1-0 (1994), SUA – Anglia 1-0 (1950), Elveţia – Spania 1-0 (2010), Bulgaria – Germania 2-1 (1994), Coreea de Sud – Italia 2-1 (2002) sau Irlanda de Nord – Spania 1-0 (1982) sunt considerate alte şocuri de la campionatele mondiale.

Lionel Messi, lipsit de fair-play

Accidentare horror în Argentina – Arabia Saudită, în primul meci din Grupa C, de la Campionatul Mondial din Qatar. În ultimele minute de joc, portarul saudit a respins un balon, şi l-a lovit cu genunchiul în faţă pe coechipierul său. În acel moment, Lionel Messi a fost lipsit de fair-play şi a continuat să atace.

La scorul de 2-1 pentru Arabia Saudită, argentinienii s-au aruncat în atac. În minutul 90+3, la un balon trimis de „pume” în careul sud-americanilor, portarul Owais a ieşit pentru a respinge, iar din inerţie l-a faultat grav pe Al Shahrani.

Reclamă

Fudaşul stânga al saudiţilor a rămas inconştient pe teren, moment în care Lionel Messi nu a ţinut cont de acest fapt, şi a continuat să atace. În cele din urmă, jocul a fost oprit, iar Al Shahrani a primit îngrijiri medicale. Au urmat câteva momente de panică generală pe arenă, portarul care l-a faultat prăbuşindu-se şi el pe teren, departe de coechipierul său rămas întins pe gazon.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și