Închide meniul

CM 2022 | Ghinion teribil pentru portarul Iranului! A fost scos cu targa de pe teren, după ce a fost umplut de sânge în urma unei ciocniri cu un coechipier

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 15:46

Ghinion teribil pentru portarul Iranului! A fost scos cu targa de pe teren, după ce a fost umplut de sânge în urma unei ciocniri cu un coechipier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 8 al partidei cu Anglia, Beiranvand s-a ciocnit de M. Hosseini, în timp ce încerca să respingă o centrare. Deşi a încercat să continue partida, portarul titular al Iranului a cedat şi a fost scos pe targă de pe teren. Imagini dure în startul partidei din Anglia şi Iran. Portarul Beiranvand a avut o ciocnire violentă cu fundaşul M. Hosseini şi a avut nevoie de intervenţia medicilor pentru a-i opri sângerarea.

Ghinion teribil pentru portarul Iranului! A fost scos cu targa de pe teren

Până la urmă, portarul titular al celor din Iran a fost scos de pe teren cu targa în minutul 19 al partidei. Acesta a fost înlocuit cu H. Hosseini.

Captură TVR 1

Reclamă

Căpitanul naţionalei Iranului susţine la CM din Qatar protestele din ţara sa

Căpitanul naţionalei Iranului, Ehsan Hajsafi, a vorbit despre situaţia din ţara sa, duminică, înaintea primului meci al reprezentativei iraniene la Cupa Mondială din Qatar, el precizând că alături de colegii săi îi susţine pe protestatari, relatează BBC şi CNN. “Trebuie să acceptăm faptul că condiţiile din ţara noastră nu sunt bune şi că oamenii nu sunt fericiţi”, a afirmat fotbalistul.

„Înainte de orice altceva, aş dori să transmit condoleanţe tuturor familiilor îndoliate din Iran”, a declarat Hajsafi la începutul unei conferinţe de presă. „Ar trebui să ştie că suntem alături de ei şi că îi susţinem. Şi că suntem de acord cu ei în ceea ce priveşte condiţiile din ţară. Nu putem nega faptul că în ţara mea condiţiile nu sunt bune şi jucătorii ştiu asta. Suntem aici, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să fim vocea lor sau că nu trebuie să-i respectăm. Trebuie să luptăm, să jucăm cât putem de bine şi să înscriem goluri. Şi sper că se vor schimba condiţiile conform aşteptărilor oamenilor”, a mai spus fotbalistul.

În ultimele luni, în Iran a avut loc manifestaţii reprimate sângeros. Activiştii pentru drepturile omului au anunţat că peste 400 de protestatari au murit şi alţi 16.800 au fost arestaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Liderii Iranului susţin că protestele sunt „revolte” orchestrate de inamicii străini ai ţării.

Anglia – Iran este în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și