Închide meniul

CM 2022 | Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney! Cifrele fantastice

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 22:34

CM 2022 | Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney! Cifrele fantastice

Harry Kane este căpitanul naționalei Angliei

Harry Kane este căpitanul naționalei Angliei / Profimedia

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney. Atacantul de 29 de ani a marcat al 53-lea său gol, în meciul cu Franța din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kane a bifat o bornă remarcabilă în carieră, după golul marcat în minutul 54 al duelului de „5 stele” dintre Anglia și Franța.

CM 2022 | Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei, la egalitate cu Wayne Rooney!

Harry Kane a restabilit egalitatea în meciul din sferturile Mondialului, din penalty. Bukayo Saka a căzut în careul Franței după un duel cu Aurelian Tchouameni, iar arbitrul central a dictat lovitură de la 11 metri.

Kane și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu o execuție în forță, în plasa laterală.

A fost golul cu numărul 53 marcat de atacantul lui Tottenham pentru naționala Albionului. Astfel, Harry Kane l-a egalat pe Wayne Rooney în topul marcatorilor all-time din selecționata Angliei.

Reclamă

Harry Kane a purtat pentru a 11-a oară banderola de căpitan a naționalei Angliei, la Campionatele Mondiale, și a stabilit un nou record. Niciun alt jucător din naționala Albionului n-a mai reușit această performanță.

Reclamă 4 / 0/3

 

La 29 de ani, Harry Kane are cifre fabuloase. Atacantul a marcat 53 de goluri în 80 de apariții la naționala Angliei. Wayne Rooney, fostul mare atacant al lui Manchester United, a avut nevoie de 120 de meciuri pentru a ajunge la borna respectivă.

Ce spunea Harry Kane, după calificarea Angliei în semifinalele Campionatului Mondial

Meciurile eliminatorii nu sunt niciodată ușoare. Am dat dovadă de o mare maturitate pe parcursul turneului. 3-0 este un scor bun, împotriva unei echipe foarte bune. Este meritul băieților.

Mentalitatea a fost una de top încă de la început și profităm de șansele pe care le avem, atunci când ele apar. Este o altă victorie în faza eliminatorie, nu a fost ușor Angliei în ultimii ani. Totuși, când câștigi cu 3-0 nu poate fi decât o seară grozavă.

Am avut timp, mingea s-a așezat perfect și conexiunea a fost perfectă. Am mai avut o ocazie, înainte de gol, la care ar fi trebuit să mă descurc mai bine, așa că a fost plăcut să văd că de data aceasta a intrat în plasă. Sunt atacant, așa că de fiecare dată când marchez sunt fericit

Ne vom bucura de această victorie, apoi ne vom concentra pe meciul cu Franța. Va fi luptă foarte dificilă”, a spus Harry Kane, după Anglia – Senegal 3-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și