Închide meniul

CM 2022 | Harry Maguire a dat vina pe arbitru pentru eliminarea Angliei: „Nu ne-a dat nimic!”. Ce a spus de Harry Kane

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2022, 16:36

CM 2022 | Harry Maguire a dat vina pe arbitru pentru eliminarea Angliei: „Nu ne-a dat nimic!. Ce a spus de Harry Kane

Harry Maguire a dat vina pe arbitru pentru eliminarea Angliei de la Campionatul Mondial

Harry Maguire, nemulţumit în Anglia - Franţa 1-2 / Profimediaimages

Harry Maguire a dat vina pe arbitru pentru eliminarea Angliei de la Campionatul Mondial din Qatar. Fundaşul central al lui Southgate a pus tunurile pe brazilianul Wilton Pereira Sampaio, care a fost la centru în Anglia – Franţa, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă reprezentativa Angliei a primit două penalty-uri, Maguire şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat de abitraj. „Nu ne-a dat niciodată nimic!”, a spus fundaşul central.

Harry Maguire a dat vina pe arbitru pentru eliminarea Angliei de la Campionatul Mondial

Arbitrajul a fost slab, foarte slab! Încă din primul minut. Au fost vreo cinci sau şase faulturi în primele 15 minute şi nu a arătat niciun cartonaş galben.

E vorba de deciziile luate pe durata meciului, nu doar deciziile importante. Chiar şi cele mai importante decizii au fost greşite. El nu ne-a dat niciodată nimic, iar în timpul meciului a fost foarte slab!„, a declarat Harry Maguire după eliminarea Angliei de la Cupa Mondială.

Reclamă

Fundaşul lui Manchester United a ţinut să îi ia apărarea lui Harry Kane, cel care a ratat cel mai important penalty al carierei sale.

Îl știm cu toții pe H (n.r. Harry Kane), este un mare jucător, este căpitanul nostru, îl urmăm. A fost magnific de când am debutat, a fost aici, a fost un lider, m-a primit și va se ridica.

Este un atacant de talie mondială și atunci când faci atâtea penalty-uri câte face el într-un sezon, va şi rata câteva. Va fi rănit și dezamăgit, la fel ca noi toți, dar bineînţeles că nu dăm vina pe el„, a mai spus Maguire, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului

Kane a avut șansa dublei de la punctul cu var, în minutul 84, dar a tras peste poarta apărată de bunul său prieten Hugo Lloris. Astfel, Anglia a ratat șansa să egaleze la 2-2, după un meci în care nu a fost cu nimic mai prejos decât rivala ei, Franța. Ratarea lui Kane venise după ce transformase restul de patru penalty-uri executate la Campionatele Mondiale.

Nu sunt genul de jucător care se gândește mult la acest lucru. Mă pregătesc la fel dacă bat un penalty sau două, într-un meci. Nu pot da vina pe pregătirea loviturilor de la 11 metri pe care am făcut-o înaintea meciului. M-am dus să bat cu multă încredere, dar nu am tras așa cum mi-am dorit.

Normal că e ceva cu care va trebui să trăiesc toată viața mea. E ca o lovitură în barbă. Dar tot ce putem face e să ne mândrim unii cu ceilalți și să știm că această echipă arată bine pentru viitor”, a spus Kane, citat de reuters.com.

După ce a devenit recordmanul de selecţii în naţionala Franţei, cu 143 de meciuri, Lloris a spus că este foarte fericit pentru calificarea naţionalei Franţei în semifinalele Cupei Mondiale, dar trist pentru coechipierul său de la Tottenham, Harry Kane, care a ratat un penalty.

Sunt foarte fericit, a fost o seară specială, mai ales în faţa Angliei, unde joc de 10 ani…Cel mai bun mod de a sărbători era să câştigăm. Dar nu vă ascund că sunt şi trist, pentru că un coechipier, un om pe care îl respect enorm şi-a asumat responsabilitatea într-un moment dificil, dar a ratat. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a spus Lloris.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și