Închide meniul

CM 2022 | Istvan Kovacs, la a şaptea delegare de la Campionatul Mondial! Centralul român va fi prezent la meciul „de foc” Croaţia – Belgia

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 8:46

CM 2022 | Istvan Kovacs, la a şaptea delegare de la Campionatul Mondial! Centralul român va fi prezent la meciul „de foc Croaţia – Belgia

Istvan Kovacs va arbitra și la Cupa Mondială din 2022

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

  • Istvan Kovacs, la a şaptea delegare de la CM
  • Centralul român, prezent la meciul Croaţia – Belgia

Istvan Kovacs a primit a şaptea delegare la Campionatul Mondial din Qatar! Centralul român va fi al patrulea oficial la partida „de foc” dintre Croaţia şi Belgia, partidă decisivă în Grupa F.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgia are nevoie de victorie pentru a se putea califica în optimi, după înfrângerea ruşinoasă cu Maroc, din etapa precedentă. De cealaltă parte, Croaţia vrea să-şi asigure şi ea biletele pentru optimi, şi să rămână pe primul loc în grupă.

Istvan Kovacs, la a şaptea delegare de la Campionatul Mondial

Partida dintre Croaţia şi Belgia va fi arbitrată de englezul Anthony Taylor. Acesta va fi ajutat de la mrgini de doi tuşieri britanici, Gary Beswick şi Adam Nunn.

Reclamă

Pentru Istvan Kovacs va fi a şaptea delegare de la Campionatul Mondial. Românul a mai fost prezent, tot din postura de arbitru de rezervă, la duelurile dintre Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Senegal – Ecuador, precum şi la duelul de miercuri, dintre Arabia Saudită şi Mexic.

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs

Scenariu incredibil pentru Istvan Kovacs! Adrian Porumboiu spune că Istvan Kovacs ar putea avea parte de o surpriză şi să arbitreze un meci din fazele superioare ale Cupei Mondiale. Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă la 4 meciuri.

Reclamă

„Va arbitra în etapele superioare. Din ce-am văzut până acum, doar Daniele Orsato a arbitrat, dintre cei mai cunoscuți. Nu este problemă de valoare în ceea ce-l privește, o are. Am văzut arbitri mult sub el cu mult. Totuși, până la o eventuală finală, mică sau mare, trebuie să-l vedem la cel puțin două meciuri.

După, sigur, poate intra în discuție pentru semifinală, finală mare sau mică. E tânăr, a ajuns acolo, într-o galerie selectă. Nu cred că poate să primească finala, dar, cine știe, arbitrează două meciuri bune, poate îl vezi în finală. Are tot ce îi trebuie ca să arbitreze foarte bine”, a spus Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Kovacs, primul român care arbitrează la Mondial în ultimii 36 de ani

Istvan Kovacs este primul arbitru român care va conduce meciuri la un campionat mondial, după 36 de ani. Ioan Igna a fost ultimul central român prezent la Mondiale, în 1986, în Mexic, unde Argentina s-a impus.

Reclamă 4 / 0/3

Costel Rădulescu (1930), Andrei Rădulescu (1970) şi Nicolae Rainea (1974, 1978, 1982) sunt ceilalţi arbitri români care au ajuns la Campionate Mondiale, în istorie.

La Mondialul din Qatar sunt prezenţi 36 de arbitri, 69 de asistenţi şi 24 de oficiali VAR, care au fost convocaţi în funcţie de prestaţiile avute în competiţiile FIFA, dar şi în cele continentale, anunţă forul mondial.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Fotbal extern • 19 mart., 19:16
Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri