Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Jose Maria Gimenez, dezlănțuit după Ghana – Uruguay 0-2: „O gașcă de hoți! Niște nenorociți ordinari!”. Ce nu s-a văzut la TV

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 decembrie 2022, 12:11

CM 2022 | Jose Maria Gimenez, dezlănțuit după Ghana – Uruguay 0-2: „O gașcă de hoți! Niște nenorociți ordinari!. Ce nu s-a văzut la TV

Uruguay a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar

Uruguay a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar / Twitter

Jose Maria Gimenez s-a dezlănțuit după Ghana – Uruguay 0-2. Sud-americanii au câștigat meciul din ultima rundă a grupelor de la Campionatul Mondial, dar au ratat calificarea în optimile de finală, la golaveraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii uruguayeni au răbufnit la finalul meciului și au sărit la gâtul arbitrilor, în frunte cu Edinson Cavani și Jose Maria Gimenez.

CM 2022 | Jose Maria Gimenez, dezlănțuit după Ghana – Uruguay 0-2: „O gașcă de hoți! Niște nenorociți ordinari!”

Sud-americanii au contestat vehement deciziile arbitrilor, acuzând că n-au primit două penalty-uri în meciul cu Ghana.

Jose Maria Gimenez a fost un car de nervi după fluierul de final și n-a mai ținut cont că este filmat. Din contră, fundașul uruguayan s-a dus în fața unei camere și a urlat cuvinte extrem de dure, care nu pot fi reproduse în întregime, la adresa arbitrilor.

„O gașcă de hoți, toți sunt o gașcă de hoți! Da, filmează-mă! Sunt niște nenorociți ordinari!”, a „tunat” Jose Maria Gimenez, la finalul meciului Ghana – Uruguay 0-2.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU REACȚIA LUI GIMENEZ

Jucătorii Uruguayului au sărit la gâtul arbitrului, în prelungirile meciului cu Ghana

În prelungiri, Edinson Cavani a căzut în careul advers după un duel cu un adversar, însă arbitrul neamț Daniel Sibert nu a dictat lovitură de la 11 metri. Nici măcar cei din camera VAR nu i-au sugerat să verifice faza la marginea terenului.

Jucătorii Uruguayului au luat foc și au protestat vehement la adresa lui Daniel Sibert. Căpitanul Diego Godin a fost ținut cu greu să nu sară la bătaie. În cazul în care Uruguay primea penalty și reușea să marcheze, naționala sud-americană mergea în optimile CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima dată când Uruguay a fost eliminată încă din faza grupelor la un Mondial a fost în 2002. La precedentul turneu, în Rusia 2018, sud-americanii au ajuns până în sferturi. Uruguay a câștigat turneul în 1930 și 1950.

Luis Suarez se afla pe bancă în momentul când Coreea de Sud a marcat al doilea gol în poarta Portugaliei. Vedeta sud-americanilor nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în plâns. Imaginile cu Suarez sunt de-a dreptul incredibile.

Pentru Luis Suarez a fost ultima participare la Cupa Mondială. Atacantul de 35 de ani a anunțat că nu va fi prezent și în 2026, dacă Uruguay obține calificarea.

Edinson Cavani s-a răzbunat pe monitorul VAR, după eliminarea Uruguayului de la Campionatul Mondial

Edinson Cavani a fost un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar! „El Matador” s-a răzbunat pe monitorul VAR, după ce naţionala sa a ratat la limită calificarea în optimi.

Cavani nu s-a mai putut abţine, după finalul meciului dintre Uruguay şi Ghana. Starul sud-americanilor a dărâmat un monitor VAR, în drum spre vestiare, monitor care se afla chiar lângă un oficial qatarez.

Atacantul de la Valencia, ajuns la 35 de ani, a refuzat ulterior să mai ofere declaraţii pentru presă, fiind extrem nemulţumit de faptul că a ratat prezenţa în optimile turneului final. Pentru Cavani, a fost ultimul Campionat Mondial din carieră.

Reclamă
Recomandări
  • Jose Maria Gimenez, dezlănțuit după Ghana – Uruguay 0-2: „O gașcă de hoți!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și