Închide meniul

CM 2022 | Kylian Mbappe, mesaj de mare campion pentru Achraf Kakimi: „Nu fi trist, prietene”. Ce a transmis după Franţa – Maroc 2-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2022, 8:38

CM 2022 | Kylian Mbappe, mesaj de mare campion pentru Achraf Kakimi: „Nu fi trist, prietene. Ce a transmis după Franţa – Maroc 2-0

Kylian Mbappe, mesaj de mare campion pentru Achraf Kakimi

Kylian Mbappe, alături de Achraf Hakimi după Franţa - Maroc 2-0 / Colaj Profimediaimages

  • Franţa – Maroc 2-0
  • Kylian Mbappe, mesaj pentru Achraf Hakimi

Kylian Mbappe a transmis un mesaj de mare campion pentru Achraf Hakimi, după Franţa – Maroc 2-0, meci din semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Mbappe s-a calificat în finală în dauna colegul său de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, cei doi au fost surprinşi în timp ce se îmbrăţişau pe teren. Atacantul de 23 de ani, care a contribuit decisiv la golul lui Kolo Muani din minutul 79, l-a încurajat pe fundaşul Marocului. Pe reţelele sociale a avut o reacţie impresionantă.

Kylian Mbappe, mesaj de mare campion pentru Achraf Kakimi după Franţa – Maroc 2-0

Nu fi trist, prietene. Toată lumea este mândră de ceea ce ai făcut. Ai scris istorie, Achraf Hakimi„, a fost mesajul postat de Mbappe. Acesta a adunat, în primele 7 ore, peste 500.000 de aprecieri.

Reclamă

Kylian a avut şi o reacţie prin care s-a bucurat de revenirea Franţei în finala Cupei Mondiale. Albaştrii au şansa de a-şi apăra trofeul.

Reclamă

A doua finală consecutivă de Campionat Mondial„, a scris starul Les Bleus.

Franța s-a calificat din nou în finala Cupei Mondiale, după ce a reușit această performanță și în 2018. Campioana mondială en-titre este singura națională din ultimii 20 de ani care atinge două finale consecutive, după Brazilia în 1998 și 2002.

Didier Deschamps a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Este multă emoție, mândrie, va fi un ultim pas. Suntem împreună cu jucătorii de o lună, nu este niciodată ușor, suntem foarte fericiți!”, a spus Didier Deschamps, conform rmcsport.com.

Reacţia presei internaţionale după victoria Franţei

Presa internațională a reacționat după ce Kylian Mbappe și Franța s-au calificat din nou în finala Cupei Mondiale. În ultimul act, Franța lui Kylian Mbappe va juca împotriva Argentinei lui Lionel Messi.

Noi îl punem la locul lui”, a scris L’Equipe.

Les Bleus vor înfrunta Argentina în marea finală!“, notează RMC Sport.

Franța revine într-o altă finală!”, scriu spaniolii de la as.com.

Micul prinț se agață de coroană!”, au titrat ibericii de la MARCA.

Visul nord-africanilor la Cupa Mondială s-a năruit, în ciuda încercării curajoase de a-i învinge pe campionii en-titre… în timp ce Hernandez și Kolo Muani marchează golurile care o trimit pe Franța în finala cu Argentina!”, scrie Daily Mail.

Reclamă

Theo o duce pe Franța în finală: va fi finală Messi-Mbappe!”, scrie Gazzetta dello Sport.

Franța a învins Maroc și va fi rivala Argentinei în finală!”, notează argentinienii de la TyC Sports.

Mesajul lui Emmanuel Macron, după ce Franţa s-a calificat

Emmanuel Macron a oferit o primă reacţie, după ce Franţa s-a calificat din nou în finala Campionatului Mondial. Acesta s-a declarat mândru de prestaţia jucătorilor lui Didier Deschamps.

Aflat în tribună la confruntarea cu Marocul, Macron le-a mulţumit jucătorilor francezi, pentru un parcurs de senzaţie în Qatar, şi a avut un mesaj special şi pentru selecţionerul Les Bleus.

Compatrioții noștri au nevoie de bucurie simplă și pură, sportul o oferă și fotbalul în special. Sunt mult mai bine acum decât eram acum o oră și jumătate. Am suferit uneori, dar am văzut o echipă extraordinară. Multe mulțumiri antrenorului nostru, Didier Deschamps, și acestei echipe care este de fapt un amestec de mai multe generații, ceea ce este minunat.

Deschamps are trei finale și le câștigă! Niciodată două fără trei, Deschamps este acolo, cu talentul lui. Aducem Cupa înapoi și evident că Deschamps trebuie să rămână! Această echipă a Franței mă face foarte mândru”, a declarat Emmanuel Macron, citat de rmcsport.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Fotbal • 21 mart., 9:48
S-au tras la sorţi grupele turneelor de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris! Cu cine va juca echipa lui Thierry Henry
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței
Fotbal extern • 15 mart., 11:58
Cum a ajuns Kylian Mbappe în mijlocul unui scandal între Real Madrid și naționala Franței. Visul superstarului, aproape spulberat