Închide meniul

CM 2022 | Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită! Imaginea VAR care i-a scos din minţi pe sud-americani

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2022, 13:05

CM 2022 | Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită! Imaginea VAR care i-a scos din minţi pe sud-americani

CM 2022 | Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina - Arabia Saudită

CM 2022 | Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina - Arabia Saudită

  • Lautaro Martinez, două goluri anulate în prima repriză a meciului Argentina – Arabia Saudită
  • Lionel Messi, în istoria Argentinei

Lautaro Martinez a avut parte de un gol anulat pentru câţiva centimetri, în Argentina – Arabia Saudită, primul meci al „Pumelor” la CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul lui Inter nu s-a bucurat prea mult după golul spectaculos înscris în minutul 34. Acesta trimisese perfect după o pasă a lui Papu Gomez, dar VAR a intervenit şi a anulat reuşita.

CM 2022 | Lautaro Martinez, gol anulat pentru câţiva centimetri

Imaginea grafică a poziţiei de ofsaid a lui Lautaro a fost menită parcă să îi scoată din minţi pe fanii sud-americanilor. Asta pentru că golul lui Martinez a fost anulat pentru doar câţiva centimetri.

Reclamă

Şase minute mai devreme, un alt gol al lui Lautaro Martinez a fost anulat, de această dată poziţia de ofsaid fiind una evidentă. Mai mult, şi lui Lionel Messi i-a fost refuzată şansa dublei în prima repriză, tot după o poziţie afară din joc.

Lionel Messi a intrat în istoria fotbalului

Lionel Messi a intrat în istoria Argentinei după ce a deschis scorul în minutul 10 al partidei cu Arabia Saudită, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul a marcat dintr-un penalty oferit de VAR.

Reclamă

Jucătorul lui PSG a marcat primul gol al Argentinei la CM 2022 şi a devenit primul fotbalist din istoria „Pumelor” care înscrie la patru ediţii diferite ale unui campionat mondial. Înainte de acest gol, Messi se afla pe lista celor cu reuşite la 3 Cupe Mondiale, alături de Gabriel Batistuta (1994, 1998, 2002) şi de Diego Maradona (1982, 1986 şi 1994).

Messi mai înscrisese şi la ediţiile din 2006, 2014 şi 2018. Interesant e că toate reuşitele sud-americanului au venit doar în grupe, el nefiind decisiv şi în fazele eliminatorii.

Cele mai multe goluri le-a marcat la ediţia din 2014, atunci când şi-a trecut în cont 4 reuşite. Restul de trei goluri au venit câte unul la fiecare ediţie menţionată.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a devenit şi al cincilea jucător din istorie care înscrie la patru ediţii diferite ale Cupei Mondiale, după Pele, Uwe Seeler, Miroslav Klose şi Cristiano Ronaldo.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup Vezi toate știrile
Pe același subiect
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Lionel Scaloni: "Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?"
Fotbal • 28 ian., 13:24
Lionel Scaloni: „Cum ar fi să-i spun eu mereu lui Messi să paseze?”. Discurs despre fotbalul modern
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Fotbal • 2 ian., 10:56
Argentina retrage tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi îşi va încheia cariera
Mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina
Campionatul Mondial 2022 • 18 dec., 18:01
FOTO
Mesajul lui Lionel Messi, la exact un an după ce a devenit campion mondial cu Argentina: „Cea mai frumoasă nebunie a carierei!”
S-au stabilit grupele pentru Copa America 2024
Fotbal extern • 8 dec., 8:52
S-au stabilit grupele pentru Copa America 2024! Dueluri de foc pentru Argentina și Brazilia