Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, direct în istoria Argentinei, după golul marcat în meciul cu Arabia Saudită. A egalat şi un record al lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 noiembrie 2022, 12:39

CM 2022 | Lionel Messi, direct în istoria Argentinei, după golul marcat în meciul cu Arabia Saudită. A egalat şi un record al lui Cristiano Ronaldo

CM 2022 | Lionel Messi, direct în istoria Argentinei, după golul marcat în meciul cu Arabia Saudită

Lionel Messi sărbătoreşte un gol marcat pentru Argentina / Profimedia Images

Lionel Messi a intrat în istoria Argentinei după ce a deschis scorul în minutul 10 al partidei cu Arabia Saudită, de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul a marcat dintr-un penalty oferit de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lui PSG a marcat primul gol al Argentinei la CM 2022 şi a devenit primul fotbalist din istoria „Pumelor” care înscrie la patru ediţii diferite ale unui campionat mondial. Înainte de acest gol, Messi se afla pe lista celor cu reuşite la 3 Cupe Mondiale, alături de Gabriel Batistuta (1994, 1998, 2002) şi de Diego Maradona (1982, 1986 şi 1994).

CM 2022 | Lionel Messi, direct în istoria Argentinei, după golul marcat în meciul cu Arabia Saudită

Messi mai înscrisese şi la ediţiile din 2006, 2014 şi 2018. Interesant e că toate reuşitele sud-americanului au venit doar în grupe, el nefiind decisiv şi în fazele eliminatorii.

Cele mai multe goluri le-a marcat la ediţia din 2014, atunci când şi-a trecut în cont 4 reuşite. Restul de trei goluri au venit câte unul la fiecare ediţie menţionată.

Lionel Messi a devenit şi al cincilea jucător din istorie care înscrie la patru ediţii diferite ale Cupei Mondiale, după Pele, Uwe Seeler, Miroslav Klose şi Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Lionel Messi, anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială

Lionel Messi a făcut un anunț clar înaintea debutului la Cupa Mondială din Qatar. Căpitanul naţionalei Argentinei a declarat că este pregătit din punct de vedere fizic pentru turneul final. Messi a menţionat că ediţia aceasta va fi una specială, fiind probabil ultimul Campionat Mondial la care va mai participa.

„Mă simt foarte bine fizic, cred că sunt într-un moment grozav, atât personal cât şi fizic şi nu am nicio problemă. M-am antrenat sâmbătă separat, ca o măsură de precauţie. Nu am făcut nimic special, am avut grijă de mine, am muncit, aşa cum am făcut mereu.

Pentru mine este un turneu special, vreau să evoluez cât mai bine, probabil va fi ultimul meu turneu de Cupă Mondială. Avem şansa să realizăm ceva grozav, vreau să fiu parte la asta”, a spus Messi. 

Reclamă 4 / 0/3

Imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi

O imagine șocantă cu glezna umflată a lui Lionel Messi a devenit virală pe internet, la mai puțin de 24 de ore înainte de meciul de debut al Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar.

Într-o fotografie care a devenit virală, gleza lui Lionel Messi pare complet inflamată. Fanii argentinieni s-au îngrijorat imediat când au văzut imaginea cu piciorul lui Messi. Starul lui PSG nu s-a plâns însă până acum de vreo problemă medicală.

Recomandări
  • Lionel Messi, în istoria Argentinei
  • Messi, la al şaptelea gol marcat la Mondiale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și