Închide meniul

CM 2022 | Lionel Messi, idol pentru coechipieri! Mesajele impresionante primite după Argentina – Mexic 2-0

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2022, 8:55 / Actualizat: 27 noiembrie 2022, 11:58

CM 2022 | Lionel Messi, idol pentru coechipieri! Mesajele impresionante primite după Argentina – Mexic 2-0

Lionel Messi a primit mai multe mesaje de la actuali și foști coechipieri

Lionel Messi celebrează victoria cu Mexic, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022 / Profimedia

Lionel Messi a primit mai multe mesaje de la actuali și foști coechipieri din naționala Argentinei după victoria cu 2-0 cu Mexic, care menține naționala sud-americană în cursa de calificare în optimile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După umilința cu Arabia Saudită, 1-2, Argentina avea nevoie de victorie cu Mexic ca să mai spere cu adevărat la fazele eliminatorii. Meciul se îndrepta spre o remiză albă când Lionel Messi, de nicăieri, a trimis un șut de la 20 de metri care s-a oprit în plasa laterală. Enzo Fernandez a închis tabela, cu o execuție superbă.

CM 2022 | Lionel Messi a primit mai multe mesaje de la actuali și foști coechipieri

După partidă, Lionel Messi a postat pe Instagram următorul mesaj: „Astăzi a trebuit să câștigăm și am reușit. Urmează o altă finală miercuri și trebuie să continuăm să luptăm împreună… Haide, Argentina!!!”.

La postarea lui Messi au reacționat câțiva coechipieri convocați la Campionatul Mondial din Qatar, dar și foști colegi ai lui „La Pulga”, de la națională sau echipele de club. Toți și-au exprimat admirația față de Leo.

„Nu m-ai dezamăgit!”, a scris portarul Argentinei, Emiliano Martinez. „Impresionant!”, a comentat și fundașul central Lisandro Martinez.

Reclamă

„Wow, sunt răgușit, te iubesc, prieten mare!”, i-a scris și Sergio Aguero, cel cu care Leo obișnuia să doarmă în cameră în cantonamentele Argentinei.

Nu încetați să visați, distrați-vă și să vină mereu lucruri bune!”, a comentat și Ezequiel Lavezzi, fost coleg cu Messi la națională.

Starul argentinian a primit un mesaj și de la propria soție, Antonela Roccuzzo: „Haaaide, întotdeauna cu voi!”.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Lionel Messi: „Nu putem ceda!”

„Trebuia să câștigăm meciul și cu gândul ăsta am pornit. A fost un joc greu, a fost dificil să ne ridicăm, deoarece Mexicul are un antrenor grozav. Când ne-am liniştit, în repriza secundă, au început să ne iasă lucrurile. Ne-a costat mult înfrângerea cu Arabia Saudită. Dar e ceva normal, au fost mulți băieți care au jucat primul lor meci la Cupă Mondială.

Nu a ieșit așa cum trebuia, nu e nicio scuză, dar era alt joc dacă se făcea 2-0. Astăzi a trebuit să câștigăm și am reușit. Nu putem renunța. Toate meciurile sunt finale, nu putem ceda. Știam că fanii ne vor susține. Suntem foarte apropiați de multă vreme și am realizat multe lucruri frumoase în acest fel”, a spus Lionel Messi, după meci, citat de clarin.com.

Messi a egalat două recorduri deținute de Maradona

Tot în partida cu Mexic, Lionel Messi a bifat meciul cu numărul 21 pentru Argentina la Cupa Mondială. Tot atâtea are și marele Diego Maradona.

Dacă va ajunge în finală, Messi îl poate depăși deținătorul recordului all-time de meciuri la Mondial, Lothar Matthaus, care are 25 de partide.

De asemenea, Messi a egalat și numărul de goluri reușite de Diego Maradona la Cupa Mondială, 8.

Lionel Messi se află la a cincea Cupă Mondială din carieră. A jucat pentru prima dată în 2006, când a bifat 3 meciuri, apoi a evoluat de 5 ori la turneul final din 2010, disputat în Africa de Sud și apoi a strâns 7 partide în 2014, la Mondialul din Brazilia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și