Închide meniul

CM 2022 | Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în Franța – Australia! Continuă ghinioanele cu accidentările pentru campioana mondială

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 noiembrie 2022, 21:30

CM 2022 | Lucas Hernandez s-a „rupt după numai 13 minute, în Franța – Australia! Continuă ghinioanele cu accidentările pentru campioana mondială

Franța debutează contra Australiei, la Campionatul Mondial

Franța debutează contra Australiei, la Campionatul Mondial / Profimedia

Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în meciul Franța – Australia. Campioana mondială continuă să fie chinuită de accidentări. Naționala lui Didier Deschamps l-a pierdut pe fundașul de 26 de ani, de la Bayern Munchen, în debutul primului meci de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seara din Qatar a început cum nu se putea mai prost pentru Franța.

CM 2022 | Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în duelul Franța – Australia!

Australia a deschis scorul în minutul 9, prin Craig Goodwin, cu o reluare din interiorul careului. Mathew Leckie a fost omul cu assist-ul. Acesta s-a aflat față în față cu Lucas Hernandez, în flancul drept. Francezul n-a reușit să-l oprească și, mai mult, s-a accidentat serios în duelul cu Leckie.

Fundașul campioanei mondiale a acuzat dureri la picior și a rămas întins pe gazon. Hernandez a avut nevoie de intevenția staff-ului medical și n-a putut să continue meciul. Lucas a fost înlocuit chiar de fratele său, Theo Hernandez, care evoluează la AC Milan.

Reclamă

Golul lui Craig Goodwin este cel mai rapid încasat de Franța la Campionatul Mondial, de la cel reușit de Bryan Robson, pentru Anglia, în 1982.


Naționala Franței a fost chinuită de accidentări și înaintea debutului la Campionatul Mondial. Karim Benzema, Presnel Kimpembe și Christopher Nkunku s-au accidentat înaintea turneului final din Qatar și au fost scoși din lot de Didier Deschamps.

De asemenea, Raphael Varane a suferit și el probleme medicale, dar încă se află în lotul Franței pentru Mondialul din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Benzema, prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial

Karim Benzema a avut prima reacție după ce a aflat că va rata Campionatul Mondial. Accidentarea de la antrenamentul de sâmbătă îl va ține departe de teren pentru cel puțin trei săptămâni, iar mesajul său a fost unul clar: ”las locul unui coleg care poate ajuta mai mult echipa”.

Dacă inițial, francezii au sperat că accidentarea îl va ține departe de teren doar în duelul cu Australia, rezultatele testelor făcute în seara de sâmbătă au adus vestea cea rea. Olivier Giroud este cel care îi va lua locul de titular în echipa lui Didider Deschamps.

”În viața mea, nu am renunțat niciodată, dar în această seară a trebuit să mă gândesc la echipa națională, așa cum am făcut mereu.

Voi lăsa locul unui coleg care poate ajuta echipa să facă un turneu mondial mare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare”, a fost mesajul scris pe Instagram de Karim Benzema.

Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, venea după o altă accidentare şi îşi reluase antrenamentele alături de echipa Franţei de puţină vreme.

Benzema era unul dintre cei mai în formă jucători ai naţionalei Franţei. Autor al 27 de goluri în ultima ediţie de campionat, Karim a punctat de 5 ori şi în acest sezon din La Liga. Avea 6 reuşite în ultimele 8 partide de la prima reprezentativă.

Cum arată lotul Franței pentru Campionatul Mondial

Absența lui Benzema este a cincea lovitură primită de Didier Deschamps înainte de Mondial. Cocoșul galic i-a mai pierdut pe Kimbembe, Pogba, Kante și Nkunku.

Reclamă

Considerată una dintre marile favorite la câştigarea trofeului, Franţa este în grupă cu Australia, Danemarca şi Tunisia.

Recomandări
  • Lucas Hernandez s-a „rupt” după numai 13 minute, în Franța – Australia
  • Continuă ghinioanele cu accidentările pentru campioana mondială

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și