Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Neymar nu va mai juca în grupe! O nouă lovitură pentru Brazilia, după ce alt jucător s-a accidentat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 15:57 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 17:26

CM 2022 | Neymar nu va mai juca în grupe! O nouă lovitură pentru Brazilia, după ce alt jucător s-a accidentat

Neymar s-a accidentat în meciul Brazilia - Serbia 2-0

Neymar s-a accidentat în meciul Brazilia - Serbia 2-0 / Profimedia

Neymar nu va mai juca în grupe, pentru Brazilia, după ce iniţial cotidianul Marca anunțase că starul lui PSG e OUT pentru meciul cu Elveția, de peste 3 zile. Starul Selecao s-a accidentat la glezna dreaptă în partida cu Serbia, câștigată de sud-americani cu 2-0 în prima rundă a grupelor de la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul lui Neymar de la Mondialul din Qatar s-a transformat în coşmar. Atacantul de 25 de ani a suferit o entorsă în meciul cu Serbia și riscă să nu mai joace deloc în faza grupelor.

CM 2022 | Neymar nu va mai juca în grupe. O nouă lovitură pentru Brazilia

Update: Neymar nu va fi apt nici pentru ultima partidă din grupe, Brazilia – Camerun, după ce iniţial se anunţase că va lipsi doar din partida cu Elveţia.

Totodată, Danilo s-a accidentat şi el în victoria cu Serbia, şi la fel ca Neymar, nu va mai evolua în faza grupelor. Fundaşul lui Juventus a suferit o entorsă la glezna stângă, şi alături de starul de la PSG, au început recuperările, anunţă globo.com.

Ştire iniţială

Reclamă

Inițial, selecționerul Tite s-a arătat încrezător că Neymar va fi recuperat până la următoarea partidă, de pe 28 noiembrie, contra Elveției. În același timp, medicul naționalei Braziliei a explicat că un verdict clar va putea fi oferit la 24 de ore după accidentare, după mai multe controale amănunțite.

Între timp, Marca a dezvăluit ultimele detalii despre starea lui Neymar. Celebrul cotidian spaniol a anunțat că Neymar va fi menajat de Tite la meciul cu Elveția, din runda a doua a grupelor.

Brazilienii vor să monitorizeze în continuare starea gleznei lui Neymar, iar din acest motiv atacantul de 30 de ani nu va face parte din lot la meciul de lunea viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Există șanse ca Neymar să lipsească și la ultimul meci al grupei, cu Camerun, programat pe 2 decembrie. Sursa citată susține că starul brazilian va fi menajat chiar și contra africanilor, dacă partida nu se va dovedi decisivă în contextul calificării în optimi.

Anunțul făcut de medicul Braziliei, după accidentarea suferită de Neymar la debutul la Cupa Mondială din Qatar

Neymar a suferit o accidentare în timpul partidei și a fost înlocuit în minutul 79. Brazilianul a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fault după care s-a resimţit puternic. În ciuda contactului teribil, sârbul nu a fost sancţionat de către centralul iranian al partidei.

Neymar a început să plângă pe bancă, în timp ce fotografii au surprins glezna umflată, care le dă fiori tuturor fanilor Selecao.

Potrivit primelor informații, Neymar ar fi suferit o entorsă la glezna dreaptă. Între timp, medicul naționalei Braziliei a oferit primele detalii despre starea atacantului de 30 de ani.

Acesta îndeamnă la răbdare, urmând ca în următoarele 24 de ore să fie luată o decizie finală în cazul lui Neymar.

„Și-a scrântit glezna dreaptă. Încă nu am avut timp să facem o evaluare completă, dar glezna deja s-a umflat puțin. Este important să așteptăm primele 24 de ore, să vedem cum va reacționa. Acum este doar o chestiune de liniște și puțină răbdare.

Reclamă

(N.r. – Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?) Este devreme să spunem. Vom vedea cum se va simți în următoarele ore„, a spus medicul naționalei Braziliei, potrivit RMC Sport.

Ce a spus Neymar după Brazilia – Serbia 2-0

La rândul său, Neymar a oferit o primă reacție după Brazilia – Serbia 2-0. Jucătorul lui PSG s-a arătat fericit pentru că naționala sa a început cu dreptul Cupa Mondială din Qatar.

Neymar visează la cea de-a 6-a Cupă Mondială câștigată de țara sa.

„A fost un meci dificil, dar era important să câștigăm. Felicitări echipei, am făcut primii pași… 6”, scris Neymar, pe contul de Twitter.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor Cupei Mondiale

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Grupa B de la Campionatul Mondial 2022 / Flashscore

 

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
  • Marca anunță că Neymar e OUT pentru meciul Brazilia – Elveția
  • Anunț teribil pentru starul Selecao

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:55 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 0-0, în AntenaPLAY. Continuă lupta pentru promovarea în Premier League 21:55 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal. Echipele 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare Vezi toate știrile
Citește și