Închide meniul

CM 2022 | Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în Brazilia – Serbia 2-0! Ce se întâmplă cu starul sud-americanilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 8:52 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 13:39

CM 2022 | Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în Brazilia – Serbia 2-0! Ce se întâmplă cu starul sud-americanilor

Neymar s-a accidentat în partida Brazilia - Serbia 2-0

Neymar s-a accidentat în partida Brazilia - Serbia 2-0 / Profimedia

Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în meciul Brazilia – Serbia 2-0, le dă speranțe fanilor Selecao. Selecționerul sud-americanilor asigură că super-atacantul de 30 de ani va fi recuperat până la următoarea partidă de la Cupa Mondială din Qatar, cu Elveția, de peste 3 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a accidentat în a doua repriză a duelului cu Serbia, câștigat de Brazilia cu 2-0 grație „dublei” de vis a lui Richarlison. Conform primelor informații venite din tabăra Braziliei, atacantul brazilian a suferit o entorsă la glezna dreaptă.

CM 2022 | Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în meciul Brazilia – Serbia 2-0!

Neymar a fost schimbat de Tite în minutul 79 și a părut extrem de afectat pe bancă, având ochii în lacrimi.

Glezna atacantului de la PSG s-a umflat teribil, iar fanii Selecao stau cu sufletul la gură în așteptarea unui verdict final. Medicul naționalei Braziliei a anunțat că este necesar să treacă 24 de ore pentru a clarifica dacă Neymar va putea continua sau nu Campionatul Mondial.

„Este devreme să spunem. Vom vedea cum se va simți în următoarele ore”, a transmis medicul Braziliei.

Reclamă

În ciuda incertitudinii lansate de medicul naționalei sale, selecționerul Tite este convins că Neymar va fi recuperat și va putea juca în continuare în Qatar.

„Nu vă faceți griji, Neymar va juca în continuare la Cupa Mondială! Va continua să joace, puteți fi siguri de asta!”, a declarat Tite, după Brazilia – Serbia 2-0, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Anunțul făcut de medicul Braziliei, după accidentarea suferită de Neymar la debutul la Cupa Mondială din Qatar

Neymar a suferit o accidentare în timpul partidei și a fost înlocuit în minutul 79. Brazilianul a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fault după care s-a resimţit puternic. În ciuda contactului teribil, sârbul nu a fost sancţionat de către centralul iranian al partidei.

Neymar a început să plângă pe bancă, în timp ce fotografii au surprins glezna umflată, care le dă fiori tuturor fanilor Selecao.

Potrivit primelor informații, Neymar ar fi suferit o entorsă la glezna dreaptă. Între timp, medicul naționalei Braziliei a oferit primele detalii despre starea atacantului de 30 de ani.

Acesta îndeamnă la răbdare, urmând ca în următoarele 24 de ore să fie luată o decizie finală în cazul lui Neymar.

„Și-a scrântit glezna dreaptă. Încă nu am avut timp să facem o evaluare completă, dar glezna deja s-a umflat puțin. Este important să așteptăm primele 24 de ore, să vedem cum va reacționa. Acum este doar o chestiune de liniște și puțină răbdare.

(N.r. – Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?) Este devreme să spunem. Vom vedea cum se va simți în următoarele ore„, a spus medicul naționalei Braziliei, potrivit RMC Sport.

Reclamă

Neymar, prima reacție după Brazilia – Serbia 2-0

La rândul său, Neymar a oferit o primă reacție după Brazilia – Serbia 2-0. Jucătorul lui PSG s-a arătat fericit pentru că naționala sa a început cu dreptul Cupa Mondială din Qatar.

Neymar visează la cea de-a 6-a Cupă Mondială câștigată de țara sa.

„A fost un meci dificil, dar era important să câștigăm. Felicitări echipei, am făcut primii pași… 6”, scris Neymar, pe contul de Twitter.

Neymar are timp să își revină până pe 28 noiembrie, atunci când Selecao va înfrunta Elveția, în runda a doua din faza grupelor.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
  • Anunțul făcut de Tite, după ce Neymar s-a accidentat în Brazilia – Serbia 2-0
  • Ce se întâmplă cu starul sud-americanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și