Închide meniul

CM 2022 | „Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?”. Anunțul medicului Braziliei + Reacția starului Selecao

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 noiembrie 2022, 8:36 / Actualizat: 25 noiembrie 2022, 13:40

CM 2022 | „Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?. Anunțul medicului Braziliei + Reacția starului Selecao

Neymar a suferit o entorsă la gleznă și riscă să rateze restul Campionatului Mondial

Neymar a suferit o entorsă la gleznă și riscă să rateze restul Campionatului Mondial / Profimedia

„Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?”, este întrebarea pe care toți brazilienii și-o pun în aceste momente, după ce starul de 30 de ani a ieșit accidentat pe finalul meciului cu Serbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial din Qatar, după ce a învins Serbia cu 2-0. Totuși, naționala lui Tite tremură la gândul că l-ar putea pierde pe Neymar pentru restul turneului.

CM 2022 | „Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?”. Anunțul făcut de medicul Braziliei

Neymar a suferit o accidentare în timpul partidei și a fost înlocuit în minutul 79. Brazilianul a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fault după care s-a resimţit puternic. În ciuda contactului teribil, sârbul nu a fost sancţionat de către centralul iranian al partidei.

Neymar a început să plângă pe bancă, în timp ce fotografii au surprins glezna umflată, care le dă fiori tuturor fanilor Selecao.

Reclamă

Potrivit primelor informații, Neymar ar fi suferit o entorsă la glezna dreaptă. Între timp, medicul naționalei Braziliei a oferit primele detalii despre starea atacantului de 30 de ani.

Acesta îndeamnă la răbdare, urmând ca în următoarele 24 de ore să fie luată o decizie finală în cazul lui Neymar.

„Și-a scrântit glezna dreaptă. Încă nu am avut timp să facem o evaluare completă, dar glezna deja s-a umflat puțin. Este important să așteptăm primele 24 de ore, să vedem cum va reacționa. Acum este doar o chestiune de liniște și puțină răbdare.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?) Este devreme să spunem. Vom vedea cum se va simți în următoarele ore„, a spus medicul naționalei Braziliei, potrivit RMC Sport.

Neymar, prima reacție după ce a suferit o entorsă în Brazilia – Serbia 2-0

La rândul său, Neymar a oferit o primă reacție după Brazilia – Serbia 2-0. Jucătorul lui PSG s-a arătat fericit pentru că naționala sa a început cu dreptul Cupa Mondială din Qatar.

Neymar visează la cea de-a 6-a Cupă Mondială câștigată de țara sa.

„A fost un meci dificil, dar era important să câștigăm. Felicitări echipei, am făcut primii pași… 6”, scris Neymar, pe contul de Twitter.

Neymar are timp să își revină până pe 28 noiembrie, atunci când Selecao va înfrunta Elveția, în runda a doua din faza grupelor.

Cum arată grupa G, după prima etapă:

Reclamă

1. Brazilia 3p
2. Elveția 3p
3. Camerun 0p
4. Serbia 0p

Richarlison a reuşit o „bijuterie” de gol în Brazilia – Serbia 2-0! Dublă de senzație pentru starul lui Tottenham

Richarlison a reuşit o „nebunie” de gol în Brazilia – Serbia. Acesta a marcat din foarfecă după ce a primit o pasă cu exteriorul, de la Vinicius.

Richarlison a fost omul meciului a partidei cu Serbia. Starul lui Tottenham a reuşit o dublă de senzaţie.

Richarlison a deschis scorul cu Serbia, după ce a profitat de o respingere în faţă a portarului sârb. Momentul de magie pură a venit însă în minutul 73. Vinicius i-a pasat cu exteriorul în interiorul careului, acesta a preluat şi a trimis spre poartă din foarfecă.

Video AICI cu golul lui Richarlison.

Pentru starul brazilian de la Tottenham a fost golul cu numărul 19 pentru naţionala sa, în toate competiţiile, de la debutul său din 2018.

Cum arată în timp real clasamentele grupelor de la Cupa Mondială

Clasament Grupa A

Clasament Grupa B

Clasament Grupa C

Clasament Grupa D

Clasament Grupa E

Clasament Grupa F

Clasament Grupa G

Clasament Grupa H

Recomandări
  • „Va mai juca Neymar la Cupa Mondială?”. Anunțul medicului Braziliei
  • Reacția starului Selecao

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și