Închide meniul

CM 2022 | Mihai Stoica a desființat-o pe Brazilia: „Nu o suport! Samba asta nu face bine!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2022, 13:18

CM 2022 | Mihai Stoica a desființat-o pe Brazilia: „Nu o suport! Samba asta nu face bine!

Mesajul lui Mihai Stoica la final de an

Hepta

  • Mihai Stoica a desființat-o pe Brazilia
  • Ce a spus MM

Mihai Stoica a criticat Brazilia, principala favorită de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. MM nu acceptă atitudinea brazilienilor și este de părere că starul Neymar se bagă peste selecționerul Tite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Multă lume o dădea favorită pe Argentina. Mulţi spuneau că e favorită… după Brazilia. Dar bine, eu nici pe Brazilia nu o văd favorită! Nu o suport.

CM 2022 | Mihai Stoica a criticat Brazilia

Când il văd pe Tite cu costumul ăla al lui şi când îl văd cum merge să vorbească cu Neymar şi aşteaptă să îi spună Neymar da sau nu.

Reclamă

Chestiile ăstea ce ies din vestiar, dansurile ăstea, samba asta nu face bine! Brazilia exagerează, poate că o să câştige cu spiritul ăsta, dar eu m-aş mira!”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Neymar s-a accidentat în primul meci de la Mondial

Neymar a postat pe Instagram o imagini dură cu glezna sa, după accidentarea suferită în meciul Brazilia – Serbia 2-0, din grupa G de la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Neymar a părăsit terenul în minutul 79, fiind înlocuit de Antony. Starul de la PSG a fost surprins ulterior plângând pe banca de rezerve, fiind înconjurat de coechipieri.

Deși au trecut mai bine de două zile de la partidă, Neymar nu dă semne de recuperare. Glezna starului brazilian este în continuare foarte umflată.

Neymar nu va mai juca în ultimele două partide ale Braziliei din faza grupelor, cu Elveția și Camerun.

Reclamă 4 / 0/3

Richarlison a reuşit o „nebunie” de gol în Brazilia – Serbia!

Richarlison a reuşit o „nebunie” de gol în Brazilia – Serbia 2-0. Acesta a marcat din foarfecă după ce a primit o pasă cu exteriorul, de la Vinicius. Richarlison a fost omul meciului în partida cu Serbia. Starul lui Tottenham a reuşit o dublă de senzaţie.

Richarlison a deschis scorul cu Serbia, după ce a profitat de o respingere în faţă a portarului sârb. Momentul de magie pură a venit însă în minutul 73. Vinicius i-a paat cu exteriorul în interiorul careului, acesta a preluat şi a trimis spre poartă din foarfecă.

Pentru starul brazilian de la Tottenham a fost golul cu numărul 19 pentru naţionala sa, în toate competiţiile, de la debutul său din 2018.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”