Închide meniul

CM 2022 | Neymar s-a descătușat după calificarea Braziliei în sferturile Campionatului Mondial: “Am plâns în acea noapte și încă o zi!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 decembrie 2022, 0:14

CM 2022 | Neymar s-a descătușat după calificarea Braziliei în sferturile Campionatului Mondial: “Am plâns în acea noapte și încă o zi!”

Neymar a marcat primul său gol la Campionatul Mondial din Qatar

Neymar a marcat la Campionatul Mondial din Qatar / Profimedia

Neymar s-a descătușat după calificarea Braziliei în sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Selecao a învins categoric Coreea de Sud, scor 4-1, și a mai făcut un pas către trofeul la care o națiune întreagă visează de ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a marcat al doilea gol al meciului din optimi și a devenit al 3-lea jucător brazilian care înscrie la 3 ediții diferite ale Campionatului Mondial, alături de legendarii Pele și Ronaldo.

CM 2022 | Neymar s-a descătușat după calificarea Braziliei în sferturile Campionatului Mondial din Qatar

Neymar a fost desemnat omul meciului, iar la interviu și-a dat frâu liber emoțiilor.

Atacantul de 30 de ani a povestit emoționat momentele grele prin care a trecut în ultimele zile, după ce s-a accidentat în meciul de debut de la Cupa Mondială.

Starul sud-american a ratat celelalte două partide din grupe și s-a temut că turneul s-ar putea încheia pentru el.

Reclamă

Neymar a strâns din dinți și a petrecut ore în șir, până dimineață, în sala de recuperare și, în cele din urmă, s-a refăcut complet pentru partida cu Coreea de Sud.

“Am fost foarte speriat, veneam după un sezon foarte bun. Am suferit mult, am petrecut acea noapte (n.r. – după accidentare) și încă o zi plângând. M-am rugat, totul a mers și a meritat efortul. Am stat până la 11 dimineață tratându-mă cu kinetoterapeutul în acea zi și în alte zile până la 5 sau 6 dimineața. 

Cert este că e timpul să mergem mai departe. Visăm la trofeu, asta e evident, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Au mai rămas trei meciuri și suntem pregătiți și concentrați pe acest trofeu”, a declarat Neymar, potrivit uol.com.br, după calificarea Braziliei în sferturile Campionatului Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a scris istorie în meciul Brazilia – Coreea de Sud 4-1

Neymar a scris istorie în meciul Brazilia – Coreea de Sud 4-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Starul de 30 de ani a marcat al doilea gol al meciului, din penalty, și a intrat într-o ierarhie selectă, alături de legendarii Pele și Ronaldo.

Neymar a dublat avantajul naționalei Braziliei în minutul 13, din penalty, și și-a trecut în cont primul său gol la Cupa Mondială din acest an.

Vinicius reușise să deschidă scorul în minutul 7, iar la pauză, tabela indica 4-0 în dreptul Selecao. Richarlison și Paqueta au completat festivalul de goluri din prima repriză, împotriva Coreei de Sud.

Paik Seung-Ho a înscris golul de onoare pentru Coreea de Sud, în minutul 76.

Grație golului înscris în această seară, Neymar a devenit al 3-lea jucător brazilian care înscrie la 3 ediții diferite ale Campionatului Mondial. Pele și Ronaldo mai reușiseră această performanță în tricoul sud-americanilor.

Neymar a bifat golul cu numărul 76 pentru naționala Braziliei, în 123 de apariții.

Reclamă

Este a doua oară în istorie când Brazilia marchează 4 goluri în prima repriză a unui meci de la Cupa Mondială. Selecao a mai reușit acest lucru în 1954, împotriva Mexicului.

Recomandări
  • Neymar s-a descătușat după calificarea Braziliei în sferturile Campionatului Mondial
  • Prima reacție a starului sud-american

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și