Închide meniul

CM 2022 | Portugalia, statistică horror la Cupa Mondială din Qatar! Cifrele care îi sperie pe Cristiano Ronaldo și colegii săi

Cosmin Cioboată Publicat: 10 decembrie 2022, 19:33

Reclamă
CM 2022 | Portugalia, statistică horror la Cupa Mondială din Qatar! Cifrele care îi sperie pe Cristiano Ronaldo și colegii săi

Portugalia a fost eliminată în semifinalele Campionatului Mondial

Portugalia a fost eliminată în semifinalele Campionatului Mondial / Profimedia

Portugalia a înregistrat o statistică horror la Cupa Mondială din Qatar! Naționala lusitană a fost eliminată de Maroc în semifinale, scor 0-1, după golul marcat de Youssef En Nesyri în minutul 42.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porugalia a părăsit Mondialul din Qatar după o greșeală uriașă în defensivă comisă în duelul cu Maroc.

CM 2022 | Portugalia, statistică horror la Cupa Mondială din Qatar!

En Nesyri a profitat de o dezorganizare între portarul Diogo Costa și fundașii lusitani. Ruben Dias l-a scăpat din marcaj pe atacantul marocan, care a sărit incredibil și a trimis în plasă peste goalkeeper-ul Portugaliei.

În urma golului primit din partea Marocului, Portugalia a devenit naționala care a comis cele mai multe greșeli care au dus la gol (3), la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a început ca rezervă și meciul cu Maroc, la fel ca cel cu Elveția, din optimi. Selecționerul Fernando Santos l-a aruncat în teren pe atacantul de 37 de ani în minutul 51, dar CR7 n-a reușit să își lase amprenta asupra jocului.

Ronaldo a rămas cu golul marcat din penalty, în primul meci din faza grupelor, cu Ghana. O altă statistică îl sperie însă și mai tare pe starul portughez.

Cristiano Ronaldo n-a reușit să marcheze vreun gol în cele 8 meciuri jucate în fazele eliminatorii de la Campionatul Mondial, de-a lungul carierei. Atacantul lusitan a adunat 570 de minute și a expediat 27 de șuturi, fără să înscrie vreodată.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial!

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan nu și-a putut stăpâni lacrimile și și-a dat frâu liber emoțiilor, la finalul meciului cu Maroc, pierdut cu 1-0.

Portugalia a suferit o eliminare dureroasă în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Youssef En Nesyri a marcat unicul gol al partidei în minutul 42 și a devenit eroul naționalei africane.

Maroc a produs o nouă surpriză colosală la turneul din Qatar și s-a calificat în semifinale. Aflat probabil la ultimul său Campionat Mondial, Cristiano Ronaldo a fost extrem de afectat după eliminare și a început să plângă pe teren.

Atacantul de 37 de ani a continuat să plângă în hohote pe tunelul stadionului, în drumul spre vestiare.

Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

Reclamă

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Cristiano Ronaldo a debutat pentru naționala Portugaliei în 2003. De atunci, a adunat 118 goluri pentru lusitani.

Alături de Portugalia, Ronaldo a cucerit EURO 2016.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și