Închide meniul

CM 2022 | Reacţia fabuloasă a selecţionerului SUA, după ce americanii s-au calificat în optimile Campionatului Mondial: „Am mai puţin păr în cap”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 noiembrie 2022, 10:12

CM 2022 | Reacţia fabuloasă a selecţionerului SUA, după ce americanii s-au calificat în optimile Campionatului Mondial: „Am mai puţin păr în cap

Selecţionerul SUA, reacţie fabuloasă după ce echipa sa s-a calificat în optimi la Campionatul Mondial

Gregg Berhalter, selecţionerul SUA/ Profimedia

Selecţionerul SUA a avut o reacţie fabuloasă, după ce naţionala sa s-a calificat în optimile Campionatului Mondial. Gregg Berhalter susţine că succesul din ultima partidă, cu Iran, l-a lăsat fără mai puţin păr în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SUA a reuşit să încheie Grupa B pe locul secund, după Anglia. Americanii se vor duela cu Olanda în optimi, meci care este programat pe 3 decembrie, de la ora 17:00.

Selecţionerul SUA, reacţie fabuloasă după ce echipa sa s-a calificat în optimi la Campionatul Mondial

Gregg Berhalter a comentat succesul obţinut de Statele Unite ale Americii în Qatar. Acesta susţine că preţul pentru calificarea americanilor în optimi este chiar părul său, acesta declarând faptul că numărul mare de minute de prelungire l-au ţinut „ca pe ghimpi”.

Acum am mai puțin păr în cap. Cu această nouă regulă cu minutele de prelungiri, număram fiecare secundă”, a declarat Gregg Berhalter, citat de dailymail.co.uk.

Mai mult decât atât, selecţionerul americanilor susţine că şi-a îndeplinit obiectivul la Campionatul Mondial, acela ca SUA să treacă de grupe, însă susţine că echipa sa va lupta din răsputeri pentru a trece de Olanda, în optimi.

Reclamă

„Ne vom bate cu Olanda. Mă simt mându. Mândru! Cred că în prima repriză am arătat ce putem face, că suntem inteligenți fotbalistic. Băiecții au gândit și am trecut mai departe neînvinși”, a mai spus Gregg Berhalter, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

SUA, calificare dramatică în optimi la Campionatul Mondial

Selecţionata Statelor Unite s-a calificat dramatic în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Iranului cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe Al Thumama Stadium din Doha, în Grupa B.

Americanii au repetat astfel performanţa de la ultimele două participări la Cupa Mondială (2010, 2014), graţie golului marcat de vedeta echipei, Christian Pulisic (38). Ei au încheiat grupa fără înfrângere, cu o victorie şi două egaluri.

Reclamă 4 / 0/3

Americanii au fost periculoşi încă de la început, iar Pulisic a fost deposedat de Hosseini în situaţie periculoasă (2). Musah (9) a şutat mult peste de la 16 m, Pulisic (11) a trimis cu capul de la 11 metri, dar fără emoţii pentru portar. Dest a reuşit o centrare periculoasă în faţa porţi (17), dar Beiranvand a respins. Portarul iranian nu a avut probleme cu mingea reluată cu capul de Weah de la 8 metri (28), după care fiul celebrului George Weah a şutat peste poartă (33) de la circa 12 metri.

Tabela s-a modificat în min. 38, când McKennie a trimis o diagonală pentru fundaşul dreapta Sergino Dest (AC Milan), acesta a recentrat cu capul în faţa porţii pentru Pulisic, care a reluat în plasă, cu preţul unei accidentări, după ce s-a ciocnit de portar. De fapt jucătorul de la Chelsea, care a revenit cu greu pe teren, nu a mai putut juca în repriza secundă. Echipa SUA a câştigat ultimele nouă meciuri în care Pulisic a marcat, potrivit federaţiei americane.

Echipa Statelor Unite, care nu a reuşit să se califice la CM 2018, va juca în optimile de finală contra Olandei, câştigătoarea Grupei A, pe 3 decembrie (Khalifa International Stadium – Ar-Rayyan, 17:00).

Recomandări
  • Reacţia fabuloasă a selecţionerului SUA, după ce echipa sa s-a calificat în optimi
  • Ce a declarat Gregg Berhalter

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și