Închide meniul

CM 2022 | Se cunosc primele două meciuri din „optimile” Campionatului Mondial din Qatar. Confruntări spectaculoase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 23:02

CM 2022 | Se cunosc primele două meciuri din „optimile Campionatului Mondial din Qatar. Confruntări spectaculoase

Se cunosc primele două meciuri din "optimile" Campionatului Mondial din Qatar. Confruntări spectaculoase

Naţionala Olandei s-a calificat în optimile de finală la CM 2022 / Profimediaimages

  1. S-au aflat primele două meciuri din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Totul după ce s-au disputat toate partidele din grupele A şi B.

În ultima etapă din faza grupelor, Olanda nu a avut emoţii în faţa selecţionatei ţării gazdă. A învins-o cu 2-0 pe Qatar, graţie golurilor marcate de Gakpo (26) şi Frenkie de Jong. Reprezentativa condusă de Louis van Gaal a terminat pe primul loc Grupa A, cu 7 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care sunt primele două meciuri din „optimile” Campionatului Mondial din Qatar

Pe poziţia secundă s-a clasat Senegal, care a câştigat meciul de totul sau nimic cu Ecuador. Sarr (44) şi Koulibaly (70) au marcat golurile victoriei la limită, cu 2-1. Caidedo le-a menţinut vii speranţele coechipierilor săi numai trei minute. Făcuse 1-1 în minutul 67.

În Grupa B, s-au disputat partidele Iran – SUA şi Ţara Galilor – Anglia. Astfel, s-au decis meciurile din optimile de finală:

Alte trei echipe naţionale şi-au asigurat calificarea în faza optimilor de finală după primele două etape din faza grupelor. Franţa, Brazilia şi Portugalia îşi aşteaptă adversarele.

Cele patru meciuri de miercuri, de la CM 2022, sunt: Australia – Danemarca (17:00), Tunisia – Franţa (17:00), Arabia Saudită – Mexic (21:00) şi Polonia – Argentina (21:00).

Reclamă

Lionel Messi are motive să se teamă. Selecţionata Argentinei are 2 puncte după primele două etape, tot atâtea câte are şi Arabia Saudită. Polonia este lider, cu 4 puncte. Chiar şi ultima clasată, Mexic, are şanse importante de a accede în fazele eliminatorii ale turneului final din Qatar.

Conferință de presă incediară cu Courtois și Hazard

Thibaut Courtois și Eden Hazard au participat, marți, la o conferință de presă incendiară după scandalul iscat la naționala Belgiei, în urma înfrângerii cu Maroc, 0-2, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Hazard a negat presupusul conflict cu fundașul Jan Vertonghen. Jucătorul lui Real Madrid susține că spriritele sunt calme în naționala Belgiei.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost o discuție bună între jucători. S-au spus multe lucruri. Am vorbit mai bine de o oră. S-au menționat lucruri bune și lucruri mai puțin bune. În vestiar nu s-a întâmplat nimic. Doar antrenorul a vorbit. Ieri am vorbit cu Vertonghen de față cu toată lumea. Nu o să mă lupt cu Vertonghen, e mai mare decât mine! Jucătorii mă cunosc. I-am spus râzând că nu mai e atât de rapid și a fost de acord cu mine. Mă cunoaște toată lumea, îmi place să râd. Dar pot fi și serios atunci când trebuie„, a spus Eden Hazard, la conferința de presă, de miercuri, citat de as.com.

De cealaltă parte, Thibaut Courtois a avut o intervenție mai dură decât Hazard. Portarul Belgiei susține că informațiile despre scandalul dintre jucători sunt false. Goalkeeper-ul lui Real Madrid și-a amenințat însă colegii tentați să facă dezvăluiri presei din interiorul vestiarului.

În cadrul grupului nu este nicio problemă. Bineînțeles că nu ești fericit atunci când pierzi. Poveștile acestea din exterior ne unesc mai mult. Joi va fi un meci dificil. Vom da totul. Am ajuns primul la vestiar după înfrângerea cu Maroc. Am fost acolo timp de 15 – 20 de minute. Nu s-a întâmplat nimic, toată lumea a fost dezamăgită. Doar antrenorul a vorbit.

Problema este că sunt răspândite prea multe minciuni. Atunci se creează o situație care nu există. Ca grup, trebuie să evităm această negativitate. Cea mai mare problemă este că vedem lucruri pe rețelele de sociale care nu sunt adevărate. E bine că am avut o discuție de grup. Ne-am spus unul altuia ce credeam.

Trebuie să fim corecți unul cu celălalt și să luptăm unul pentru celălalt pe teren. Când pierzi, mereu apar frustrări. Nu toată lumea vrea să vorbească după o înfrângere. Toată lumea a văzut videoclipul cu mine lovind banca de rezerve. Nu are rost să țipi unul la altul. Totul este lămurit cu De Bruyne și Hazard. Uneori se înțelege greșit. Nici vârsta nu este importantă, doar uitați-vă la Benzema și Modric. Am văzut povești care sunt minciuni mari! Dacă cineva dezvăluie ce se întâmplă în vestiar, va fi ultima zi la echipă!”, a spus și Thibaut Courtois.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și